3 Mayıs 2024 Cuma / 25 Sevval 1445

Trabzonspor'da Nwakaeme şaşkınlığı! Ezeli rakibe gidiyor

Beşiktaş, Anthony Nwakaeme'nin Trabzonspor ile sözleşme yenileyemesi halinde harekete geçecek. Siyah beyazlıların Nijeryalı yıldıza, yıllık 2 milyon avroluk bir teklif yapması bekleniyor.

Fanatik1 Haziran 2022 Çarşamba 10:51 - Güncelleme:
Trabzonspor'da Nwakaeme şaşkınlığı! Ezeli rakibe gidiyor

Yeni sezonda Süper Lig'de yeniden şampiyonluk hedefleyecek olan Beşiktaş, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar, hücum hattı için rotasını, Trabzonspor'un geride bıraktığımız sezonda şampiyon olmasında büyük pay sahibi olan Anthony Nwakaeme'ye çevirdi.

Şampiyonluk kutlaması Trabzonspor'a pahalıya patladı! İşte stadın son hali

BEŞİKTAŞ NWAKAEME'Yİ İKNA ETMEYE ÇALIŞACAK

Fanatik'in haberine göre; Bordo- Mavililer'le henüz biten sözleşmesini uzatmayan ve geleceğinin ne olacağı merak konusu olan Nwakaeme için Kara Kartal hamlesini yapmak için doğru anı kovalıyor. Nijeryalı yıldız, kulübünden 3 yıllık kontrat için yaklaşık 3 milyon avro talep ediyor. Tarafların anlaşamaması durumunda hemen harekete geçecek olan Kara Kartal, 33 yaşındaki kanat oyuncusunu ikna etmeye çalışacak.

Beşiktaş kongresinde kavga! Tokatlar, küfürler havada uçuştu

YILLIK 2 MİLYON AVRO

Kartal'ın bonuslar hariç yıldız futbolcu için 2 milyon avronun üzerinde senelik ücret vermeyi planladığı gelen haberler arasında yer alıyor.

Valerien Ismael'den yönetime rapor! İşte gitmesini istediği futbolcular

VALERİEN İSMAEL DE ÇOK BEĞENİYOR

Siyah-Beyazlılar'ın teknik direktörü Valerien İsmael'in de Türkiye'ye geldiğinden beri en beğendiği oyuncular arasında yer alan Nwakaeme ile ilgili ilerleyen zamanda, hareketli günlerin olması bekleniyor.