30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

Trabzonspor'dan transfer harekatı! Forvete 3 yeni aday

Son zamanlarda gol bulmakta zorlanan Trabzonspor transfer döneminde takıma forvet takviyesi yapmayı planlıyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren bordo mavili ekibin listesinde 3 aday bulunuyor. İşte o isimler..

Fanatik15 Nisan 2024 Pazartesi 14:10 - Güncelleme:
Trabzonspor'dan transfer harekatı! Forvete 3 yeni aday

Trabzonspor'da gelecek sezon transfer edilecek isimler için operasyonlar hız kazandı. İlk olarak Glasgow Rangers'la sözleşmesi bitecek olan Barisic'le el sıkışan Trabzonspor, diğer mevkiler konusunda da hızlı ilerliyor.

En kritik konu; forvet. Paul Onuachu'nun 1 yıl daha kiralanması hedefleniyor ancak Southampton'ın dev golcüyü direkt satmayı düşündüğü öğrenildi. Onuachu'nun Trabzon'da mutlu olması yönetimin elini güçlendirirken, İngiliz ekibiyle görüşmeler başladı. Fakat olumsuz senaryoya karşı B planı da hazırlanıyor.

Daha önce Beşiktaş forması giyen Weghorst'un yanı sıra sezon başında aylarca transferi için uğraşılan Dinamo Zagreb'in Hırvat forveti Bruno Petkovic gündemde. Radardaki bir başka oyuncu ise; Kelechi Iheanacho. Leicester City ile sezon sonu kontratı bitecek olan 27 yaşındaki Iheanacho, Onuachu gibi Nijeryalı. 1.85 boyundaki yıldız forvet Championship'te bu sezon çıktığı 22 maçta 5 gol attı.