28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Kadıköy yine ''kale'' olacak! Tribün gruplarıyla görüşülecek

Bu sezon en büyük puan kaybını taraftarı önünde yaşayan Fenerbahçe'de bu duruma çare aranıyor. Teknik direktör İsmail Kartal takımın deneyimli isimlerinden destek alacak. Sarı lacivertli yönetim ise tribün gruplarıyla temasa geçecek. İşte detaylar...

Sabah15 Şubat 2024 Perşembe 09:38 - Güncelleme:
Kadıköy yine ''kale'' olacak! Tribün gruplarıyla görüşülecek

Fenerbahçe geride bıraktığımız haftada Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak liderliği Galatasaray'a kaptırdı. Özellikle iç sahadaki kayıplar bu kritik yarışta can yakıyor.

Sarı-lacivertliler, Süper Lig'de kaybettiği 11 puanın 9'unu Kadıköy'de rakiplerine kaptırdı. Yediği 20 golün 15'i de yine taraftarı önünde.

İSMAİL KARTAL ÇARE ARIYOR

Teknik direktör İsmail Kartal bu sorunlara bir çare bulmak için kurmaylarıyla başbaşa verdi. Deneyimli çalıştırıcı, öncelikle bu 'kırılgan durumu' ortadan kaldırmaya çalışacak. Bunun için takımın tecrübeli isimleri Edin Dzeko, Dusan Tadic, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci, Leonardo Bonucci gibi isimlerden yardım alacak.

TRİBÜN GRUPLARIYLA TEMAS KURULACAK

Yönetim de Kadıköy'ün sezon başındaki gibi yeniden 'geçilmez kale' olması için tribün gruplarıyla temas kuracak. Kadıköy'de maçların son bölümündeki sessizlik veya oyuncuları telaşa sürükleyen sesler takımı olumsuz etkiliyor.