29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

UEFA Avrupa Ligi maç sonuçları

UEFA Avrupa Ligi maç sonuçları ikinci hafta maçları oynandı. Bu gece oynanan maçlarla birlikte ikinci hafta sona erdi ve gruplar yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Temsilcilerimizden Konyaspor ve Osmanlıspor deplasmanda yenilirken, Fenerbahçe de evinde Feyenoord’u 1-0 yendi.

30 Eylül 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:
UEFA Avrupa Ligi maç sonuçları

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki 2 numaralı organizasyonu UEFA Avrupa Ligi’nde, G, I, J ve K gruplarında 2. hafta maçları tamamlandı. K Grubu’ndaki ilk maçını kaybeden İtalya’nın Inter takımı, 2. haftada Çek ekibi Sparta Prag deplasmanından da 3-1 mağlup ayrıldı ve grubun son sırasına demir attı. Sparta Prag ise ilk kez 3 puanla tanıştı.

UEFA Avrupa Ligi 2. hafta maçlarında Osmanlıspor deplasmanda Zürih'e 2-1 mağlup oldu ve zirvedeki yerini kaybetti. Atiker Konyaspor ise rakip sahada Gent'e 2-0 yenilerek grubun son sırasında kaldı. L Grubu'ndaki ikinci maçında rakip sahada İsviçre ekibi Zürih'e 2-1 yenilen Osmanlıspor, liderliği Villarreal'e bıraktı. Atiker Konyaspor ise Belçika temsilcisi Gent'e deplasmanda 2-0 mağlup olup, H Grubu'nun sonunda yer aldı. H Grubu'nun diğer maçında Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk, evinde ağırladığı Portekiz'in Braga takımını 2-0 geçip liderliğini korudu. L Grubu'ndaki karşılaşmada ise İspanya temsilcisi Villarreal, deplasmanda Romanya ekibi Steaua Bükreş ile 1-1'lik eşitliği bozamadı.

K Grubu'ndaki ilk maçını kaybeden İtalya'nın Inter takımı, 2. haftada Çek ekibi Sparta Prag deplasmanından da 3-1 mağlup ayrıldı ve grubun son sırasına demir attı. Sparta Prag ise ilk kez 3 puanla tanıştı.
 
H Grubu
Gent (Belçika) - Atiker Konyaspor (Türkiye): 2-0
Shakhtar Donetsk (Ukrayna) - Braga (Portekiz): 2-0
 
L Grubu
Zürih (İsviçre) - Osmanlıspor (Türkiye): 2-1
Steaua Bükreş (Romanya) - Villarreal (İspanya): 1-1
 
G Grubu
Ajax (Hollanda) - Standard Liege (Belçika): 1-0
Celta Vigo (İspanya) - Panathinaikos (Yunanistan): 2-0
 
I Grubu
Schalke 04 (Almanya) - Salzburg (Avusturya): 3-1
Krasnodar (Rusya) - Nice (Fransa): 5-2
 
J Grubu
Fiorentina (İtalya) - Karabağ (Azerbaycan): 5-1
Slovan Liberec (Çek Cumhuriyeti) - PAOK (Yunanistan): 1-2
 
K Grubu
Sparta Prag (Çek Cumhuriyeti) - Inter (İtalya): 3-1
Hapoel Beer Sheva (İsrail) - Southampton (İngiltere): 0-0