4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

UEFA'dan Emre Belözoğlu'na ceza! ''Gölge Antrenörlük'' başını yaktı!

UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu, Emre Belözoğlu'nun 'Gölge Antrenörlük' yaptığı gerekçesiyle UEFA müsabakalarında herhangi bir 'teknik direktörlük' faaliyeti gerçekleştirmekten men edildiğini duyurdu.

DHA1 Eylül 2022 Perşembe 11:03 - Güncelleme:
UEFA'dan Emre Belözoğlu'na ceza! ''Gölge Antrenörlük'' başını yaktı!

Medipol Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu'na UEFA'dan ceza geldi.

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı!

UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu, Turuncu-lacivertlilerin UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu ilk maçı olan İstanbul'daki Maccabi Netanya karşılaşması ile ilgili 'Gölge antrenörlük' durumu hakkında alındığı vurgulanan karar uyarınca, Belözoğlu'nun UEFA müsabakalarında herhangi bir 'teknik direktörlük' faaliyeti gerçekleştirmekten men edildiğini duyurdu. Emre Belözoğlu hakkındaki bu kararın, kendisinin ilgili yönetmeliklerde öngörülen kriterleri yerine getirene kadar geçerli olacağı ifade edildi.

Hollanda'ya dönmesi beklenirken... Oğuzhan Süper Lig'de kaldı

Öte yandan Belözoğlu'na, genel davranış ilkelerinin ihlali nedeniyle uyarı cezası da verildi. Başakşehir Kulübü'ne aynı gerekçeden dolayı 10 bin avro para cezası kesildi. Ayrıca Başakşehir'e, Netanya ile deplasmandaki karşılaşmanın geç başlamasındaki sorumluluğundan dolayı da 10 bin avro para cezası verildi. Antrenör Erdinç Sözer'in de bu sebepten dolayı uyarıldığı belirtildi.