24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Valerien Ismael biletini kesti! Beşiktaş'ta ayrılık

Valerien Ismael ve yönetim, Beşiktaş'ın yeni sezondaki kadro yapılanması için çalışmalarını sürdürüyor. Takımla anlaşması sona eren birçok futbolcuyla birlikte, sözleşmesi devam eden Alex Teixeira'nın da gönderilmesi gündemde.

Milliyet23 Mayıs 2022 Pazartesi 11:44 - Güncelleme:
Valerien Ismael biletini kesti! Beşiktaş'ta ayrılık

Kadro dışındaki oyuncuların zaten gidecek olmaları dışında, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Mehmet Topal gibi isimleri de kadroya dahil etmeyerek bu futbolcular hakkındaki niyetini belli eden Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, yerlerine çok koşan isimler istediğini belirtti.

ALEX TEIXEIRA İÇİN "GİDEBİLİR" RAPORU

Milliyet'in haberine göre; Vida ve Larin'in kulübün mali kriterlerine uyulması halinde takımda kalmalarına yeşil ışık yakan siyah-beyazlı teknik adamın ayrılmak istemesi durumunda Alex Teixeira'nın gidişine itiraz etmeyeceği öğrenildi.

Valerien Ismael'den yönetime rapor! İşte gitmesini istediği futbolcular

ATIBA YABANCI KONTENJANINA BAĞLI

Atiba'nın özel bir duruma sahip olduğunun farkında olan Valerien Ismael'in yabancı kontenjanının aynı şekilde devam etmesi halinde bu oyuncunun da seneye Beşiktaş'a katkı sağlayacağını söylediği ortaya çıktı.

"TRANSFERLER 90 DAKİKA TEMPOYA ALIŞKIN İSİMLER OLMALI"

Pjanic ile Batshuayi'nin kiralık ve maliyetli futbolcular olması nedeniyle bu oyuncular hakkında çok fazla görüş bildirmeyen Valerien Ismael'in, "Gelecek oyuncular çok önemli. Seneye 90 dakika çok koşan çok tempolu bir takım olmalıyız. Bu yüzden transferler bu tempoya alışkın isimler olmalı" dediği bildirildi.