26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Medipol Başakşehir, Arda Turan'ın sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti

Medipol Başakşehir, Arda Turan'ın sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti.

7 Ocak 2020 Salı 12:12 - Güncelleme:
Medipol Başakşehir, Arda Turan'ın sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

“Futbolcumuz Arda Turan, dün başkanımız Sayın Göksel Gümüşdağ ile görüşerek kariyerinde yeni bir sayfa açmak adına kendisinden izin istedi. Gümüşdağ, Arda Turan’ın bu talebini uygun görüp olumlu yanıt verirken tecrübeli futbolcunun sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedildi.

Türk futbolunun yetiştirdiği en önemli oyunculardan biri olan, 100 kez A Milli Takımımızda forma giyen Arda Turan’a kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz.”

ARDA TURAN’DAN MEDİPOL BAŞAKŞEHİR’E VEDA MESAJI

“Dün, başkanımız Göksel Gümüşdağ ile bir araya gelip kendisine kariyerimde yeni bir sayfa açmak istediğimi belirttim. Son derece yapıcı bir şekilde geçen görüşme sonrasında anlaşarak yollarımızı ayırdık.

Başakşehir Futbol Kulübü’nde geçirdiğim süre boyunca benden ilgilerini esirgemeyen profesyonellere ve kulüp personeline gönülden teşekkür ederim.

Futbolcu kardeşlerime, arkadaşlarıma bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyorum. Yaşadığımız tüm güzellikler, mutluluklar, anılarımın en özel yerinde olacak. Hayatım boyunca hep çok çalıştım, hep çok mücadele ettim. Yine öyle olacak. Yine en mutlu olduğu şeyi yapmaya; futbol oynamaya devam edeceğim."