3 Mayıs 2024 Cuma / 25 Sevval 1445

Ve Cristiano Ronaldo'nun yeni adresini resmen duyurdular! Bitti bu iş

Dünyaca ünlü Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Arabistan'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Hakkında birçok spekülasyon çıkan yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo için yeni bir iddia ortaya atıldı. Alman devi Bayern Münih, tecrübeli yıldız için harekete geçti. İşte detaylar...

22 Mayıs 2023 Pazartesi 08:40 - Güncelleme:
Ve Cristiano Ronaldo'nun yeni adresini resmen duyurdular! Bitti bu iş

Suudi Arabistan kulüplerinden Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo'nun adı sık sık Avrupa futboluyla anılıyor. Suudi Arabistan'a gittiği günden bu yana adı birçok kulüple anılan Cristiano Ronaldo için bu kez de Bayern Münih iddiası ortaya atıldı.

BAYERN MÜNİH VE CRISTIANO RONALDO ANLAŞTI

Akşam'ın haberine göre Almanya'nın köklü kulübü Bayern Münih milyarder Markus Schön'ün aracılığıyla Cristiano Ronaldo'nun transferini gerçekleştirecek. Tüm masraflarıyla Markus tarafından karşılanacak. İki taraf arasında görüşmenin yapıldığı ve anlaşmanın sağlandığı belirtildi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ HAYALİ

Cristiano Ronaldo bilindiği üzere Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek istiyor. Birçok rekora imza atan Portekizli futbolcu kariyerinin son yıllarında da Şampiyonlar Ligi'nde forma giyerek rekor kırmak istiyor.

AL NASSR İSTATİSTİKLERİ

Portekizli yıldız Al Nassr ile 17 maça çıktı. Cristiano Ronaldo çıktığı maçlarda 13 gol ve 2 asistlik skor katkısı sağladı.