29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Ve Jaja Süper Lig'e döndü!

Kayserispor, Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımının oyuncusu Brezilyalı Jaja'yı (Avelino Jackson de Coelho) satın alma opsiyonlu 1 yıl kiraladı. Trabzonspor'un eski oyuncusu olan Jaja'nın sağlık muayenesinden sonra Avusturya kampına katılacağı açıklandı.

Oktay ENSARİ/KAYSERİ (DHA)12 Temmuz 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Ve Jaja Süper Lig'e döndü!
İMZA BAĞEVİNDE ATILDI

Teknik direktörü Robert Prosinecki'nin onayıyla Kayseri'ye getirilen Jaja, dün akşam saat 22.30'da Kulüp Başkanı Recep Mamur'la Talas İlçesi'ndeki bağevinde bir görüşme yaptı. Bu yıl da Trabzonspor'un gündeminde olan Jaja, anlaşma sağlandıktan sonra sözleşme imzaladı.

MAMUR: "GÜÇLÜ KADRO OLUŞTURDUK"

Başkan Recep Mamur, teknik kadronun orta sahaya takviye isteği üzerine harekete geçerek geçen sezon da talip oldukları ancak anlaşma sağlayamadıkları Jaja'yı 2013-2014 sezonunda kiralık olarak renklerine kattıklarını belirtti, "Yeni sezonda farklı hedeflerimiz için güçlü bir kadro oluşturduk. Jaja'nın Kayseri'de çok başarılı olacağına inanıyorum' dedi.

4'ÜNCÜ BREZİLYALI

Jaja'nın katılımıyla Bobo, Nobre ve Cleyton'la birlikte Kayserispor'da Brezilyalı futbolcu sayısı 4'ü buldu. Arjantinli Pablo Mouche ile birlikte sarı kırmızılı ekipteki Güney Amerikalı oyuncu sayısı 5'e yükseldi. Kayserispor'da Güney Amerikalı 5 oyuncu dışında, Gürcistanlı Zurap Khızanıshvılı, Sırp oyuncu Marko Simiç ve Srdan Mijaloviç,Hollandalı Digeo Marvin Biseswar ve Sengalli Babacar forma giyiyor.

NOBRE TÜRK VATANDAŞI

Kayserispor'un Mersin İdmanyurdu'ndan renklerine kattığı Mert Nobre ise Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğu için, sarı kırmızılı ekipte halen 9 yabancı oyuncu bulunuyor.