28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Volkan Demirel neden stada geri döndü!

Dün akşam TT Arena'da milli maçlarda ender görülebilecek bir olay yaşandı. Fenerbahçeli Milli Kaleci Volkan Demirel bir taraftarla tartışması üzerinde sahayı terketti fakat belli bir süre sonra Emre ile geri döndü. Peki ama neden?

17 Kasım 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Volkan Demirel neden stada geri döndü!
TT Arena'da aleyhinde edilen küfürler vetahüratlar nedeniyle stadı terkeden Volkan Demirel'in neden stadyuma geri döndüğü soruları yanıt bulmaya başladı.
 
Fenerbahçe Futbol Kulübünde forma giyen Milli Takımın file bekçisi Volkan Demirel, dün akşam TT Arena'da oynanan Kazakistan maçında ısınma hareketlerini yaparken kendi aleyhine edilen küfür nedeniyle Türk Telekom Arena'yı terk etmesinin ardından neden geri döndüğünün gerçeği ortaya çıktı. 
 
Aslında ne TFF ne de Fatih Terim bu şin perde arkasında var dı! Volkan Demirel'i geriye çağıranların Hukukçular olduğu ortaya çıktı. Türkiye Futbol Federasyonu'na bağlı çalışan hukukçular, Volkan Demirel'in esame listesine yazıldıktan sonra kadrodan çıkarılması sonrası doping kontrolüne girmesinin zorunlu olduğu, bu kontrole girmemesi halinde ise doping şüphesi nedeniyle en az 6 ay futboldan men cezası alabileceği konusunda uyarılar yapıldı. 
 
Uyarıları alan Volkan Demirel, derhal Türk Telekom Arena'ya geri döndü ve doping kontrolüne girerek men cezasından kurtulmuş oldu.
 
Kendisine küfür edenleri tek tek tespit etti
 
Karşılaşmanın ardından, Fenerbahçe'den takım arkadaşı Emre Belözoğlu ve sarı lacivertli futbol takımının menajeri Hasan Çetinkaya ile birlikte bir süre statta kalan Volkan, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.
 
Polisin de hazır bulunduğu inceleme sonrasında milli kaleci, kendisine küfür edenleri tek tek tespit edip şikayetçi oldu.