27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Volkan Demirel: Tek gayem Hatay'daki insanlarla birlikte hayata dönmek

Hatayspor'un başarılı teknik direktörü Volkan Demirel gelecek sezona dair açıklamalarda bulundu. Demirel yaptığı açıklamada gelecek sezonda da Hatay ve Hatayspor için çalışacağının altını çizdi.

7 Temmuz 2023 Cuma 22:01 - Güncelleme:
Volkan Demirel: Tek gayem Hatay'daki insanlarla birlikte hayata dönmek

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. İşte Demirel'in sözleri....

"SÜREÇ DEVAM EDİYOR"

"Zor bir süreçten geçiyoruz. Süreç devam ediyor. Orada yaşananları çok fazla anlatmak istemiyorum. Her zaman hatırlayacağız. Kaybettiğimiz arkadaşlarımız var. Hala hatırladıkça, kelimeleri ağzımdan çıkarmakta zorlanıyorum. Hayat bir şekilde devam edecek, hayata bir yerden tutunmaya çalışacağız. O bölgede insanlar için her şeyi yapmayı kafaya koydum. 3 aylık süreçte en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık. Tek gayem, tek düşüncem buradaki insanlarla birlikte hayata dönüş, bir umut olmak. Bunu başarmak için elimden geleni yapacağım."

TRANSFER ÇALIŞMALARI

"3 aydır gerçekten kendi adıma ve ekibim adına çalışıyoruz. Şu ana kadar olan transferlerin bir hikayesi var. Hepsini yerinde izledik. Şu anda bütün yapılan transfeler, bütün yapılan organizasyonlar ekibimle birlikte benimle birlikte yapılan işler. Yanlışımız olacaktır ama yanlıştan çok doğruyu yapacağımızı düşünüyorum çünkü emek, çalışma var. Şu anda gelen transferlere ödeme yapmadan buraya getirmeye çalıştık. İnşallah takımımız kazanmaya başladıkça, biz de yolumuza emin adımlarla ilerlemeye çalışacağız."

"PLANLAMAMIZ VAR"

"Planlamamız var. Depremden sonra birçok oyuncumuz ayrıldı. Transfer dönemini biraz daha hareketli geçireceğiz gibi duruyor. Genç bir kadro kurmaya çalışıyorum. Bütün ekiple birlikte, Hatay'ın geleceği adına neler yapabilir, Hatay'a maddi olarak ne kadar yük olmam bunun düşüncesi içerisindeyim."

"ARDA GÜLER?"

"Bugün gerçekten çok mutlu olduk. Arda için doğru zaman ve doğru yerdir. İnşallah Türkiye'yi en iyi şekilde temsil eder. Gönlümüz, dualarımız onunla birlikte."

F.BAHÇE İLE ADININ GEÇMESİ

"İsmail Hoca geldi, hayırlı olsun. Kendisini çok seviyorum. Fenerbahçe'nin efsanelerinden. Geçmiş artık bitti. Benim adım geçti, geçmedi, önemi yok. Ben ilk günden beri Hatay'ın yanında olmak istediğimi dile getirdim. 'Fenerbahçe benim evim. Bizi ne zaman çağırsalar hazırız' da dedim ama şu anda daha fazla ihtiyacı olan taraf Hatay. Hatay için elimden ne geliyorsa vermeye hazırım. Hatay adına iyi şeyler yapmaya çalışacağım."