26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

''Yeni Cengiz Ünder'' diye duyurdular! İki ezeli rakipten milli yıldız için çılgın teklif

Fransız medyası Cengiz Ünder'in takımı Marsilya'nın ve Lyon'un Kerem Aktürkoğlu için devreye girdiğini iddia etti. Genç yıldız için Fransızlar, 'Yeni Cengiz Ünder' yorumunda bulunurken Lyon ve Marsilya'nın transferde ısrarcı olduğu belirtildi.

Star Gazetesi16 Mart 2022 Çarşamba 20:39 - Güncelleme:
''Yeni Cengiz Ünder'' diye duyurdular! İki ezeli rakipten milli yıldız için çılgın teklif

Milli futbolcu Cengiz Ünder'in takımı Marsilya, Kerem Aktürkoğlu için devreye girdi. Lyon'un da dahil olduğu transfer yarışı Fransa'da manşetleri süslerken ülke basını Kerem Aktürkoğlu için, "Yeni Cengiz Ünder" benzetmesi yaptı. Fransız kulüpleri sezon sonunda Galatasaray'a teklifte bulunacak.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

CENGİZ ÜNDER'İN TAKIM ARKADAŞI OLABİLİR

Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, gösterdiği başarılı performans sonrası birçok takımın transfer listesine girmişti. İspanyol kulüplerinin de ilgisini çeken 24 yaşındaki futbolcu için en önemli tekliflerin Fransız kulüpleri tarafından hazırlandığı belirtildi. Marsilya ve Lyon "Yeni Cengiz Ünder" olarak nitelendirilen oyuncu için sert bir yarışa girdi. İki takımda oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Genç yıldız bu sezon Galatasaray'da çıktığı 42 maçta 11 gol 7 asistlik performans gösterdi. Kerem Süper Lig'de 8 gol 3 asist yaparken, Avrupa Ligi'nde de 3 gol 4 asist yaptı.

Star Gazetesi