27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Zaferin şifresi: 16

Sarı-Kırmızılılar bu sezon geriye düştüğü 8 karşılaşmayı çevirmeyi başladı. Bu mücadelelerde tam 16 puan toplayan Cim-Bom böylece Başakşehir’le yaptığı şampiyonluk yarışındaki iddiasını da sürdürdü.

StarSpor19 Mart 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
Zaferin şifresi: 16

GALATASARAY, pes etmiyor. Sarı-Kırmızılı takım bu sezon geriye düştüğü maçları çevirmesini bilerek şampiyonluk yarışındaki iddiasını sürdürdü. Galatasaray, bu sezon ligde ilk golü yediği 8 müsabakadan puan çıkardı. Bu mücadelelerde 16 puanı hanesine yazdıran Cim-Bom, bu alanda Süper Lig’de en başarılı takım olarak da dikkatleri üzerine çekti.

4 GALİBİYET, 4 BERABERLİK

Aslan söz konusu maçlarda 4 galibiyet elde ederken, 4 mücadeleyi de beraberlikle tamamladı. Son olarak deplasmandaki Bursaspor karşılaşmasında 2-0 mağlup duruma düşen G.Saray ardından 3 gol bularak sahadan 3 puanla ayrıldı. Galatasaray, şampiyonluk mücadelesi verdiği Süper Lig’de lider Medipol Başakşehir’in 2 puan kaybettiği haftada bu geri dönüş ile önemli bir hamle yaptı.

FEGHOULİ’DEN KARİYER REKORU

Geri dönüş maçlarında Sofiane Feghouli de takıma önemli katkı sağladı. Cezayirli futbolcu Galatasaray’ın 18 gol attığı bu karşılaşmalarda 6 kez fileleri havalandırdı. Feghouli’yi 4 golle şu anda kadroda yer almayan Eren Derdiyok izledi. Öte yandan Feghouli ligde ulaştığı 7 gol ile kariyer rekorunu kırdı. Sarı-Kırmızılı oyuncu bundan önce bir sezonda ligde en fazla 6 gol kaydetmişti.