28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Yeni iPhone'ların toplu üretimi için farklı tarihler geliyor

Apple'ın yeni telefonları ayrı ayrı geliyor

16 Nisan 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Yeni iPhone'ların toplu üretimi için farklı tarihler geliyor
Artık neredeyse her gün bir dedikodusu çıkan yeni Apple telefonları iPhone 6'lar için bir iddia da üretim tarihleri ile ilgili geldi.

Daha öncesinden de toplu üretime başlanacağı zaman için iddialar atılsa da bunlar sadece dedikoduda kalmıştı. Örneğin daha önceden yeni iPhone'ların küçük olanı 4.7 inçlik modelinin WWDC'den önce pazar için hazır olmayacağı belirtilirken şimdilerde ise bu bilginin doğru olmadığı belirtiliyor.

Japonya'daki kaynaklara göre sözde üretilecek iki model de ayrı tarihlerde çıkacak ki bu önceki iddialarla da örtüşüyor. Lakin örtüşmeyen yanı her ikisinin de WWDC'den sonra çıkacağı. Herkesin kesin gözüyle baktığı bir şey 4.7 inçin ilk önce çıkacağı. Lakin toplu üretime en erken temmuz ayında başlanacakmış. Dolayısı ile telefonun çıkışı sonbahara kadar uzayabilir. 5.5 inçlik phablet ise eylül ayında toplu üretime girecek o da bu yılın sonlarında çıkacaktır en erken.

Samsung ile olan davasındaki belgelerden ötürü daha büyük telefonlar denemek istediğini öğrendiğimiz Apple'ın bu alandaki ilk telefonu için çok da acele etmeyeceğini tahmin ediyoruz.

Kaynak: Hardware Plus

İlginizi Çekebilir: Bu kemer hayat kurtaracak