27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

BODT'dan spor turizmine destek!

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından düzenlenen ve 6 ayaktan oluşan Türkiye Sujeti Şampiyonası'nın 19- 20 Nisan tarihlerinde Bodrum'da yapılacak birinci ayak yarışları ile ilgili BODTO'da basın toplantısı yapıldı. TMF Yönetim Kurulu Üyesi Faysal Şefkatlioğlu'nun da katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşan BODTO Başkanı Mahmut Kocadon şunları söyledi:

DHA17 Nisan 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
BODT'dan spor turizmine destek!
"Esnafımıza katkıda bulunmak istiyoruz. 12 ay turizm, 12 ay Bodrum'da aktivite vaat etmiştik. Odamız Bodrum'da her türlü kış aktivitesine ortak olmaya, onlara kaynak aktarmaya ve yardımcı olmaya çalışıyor. Pazar günü başlayacak olan Türkiye Su Jeti Şampiyonası'na BODTO sponsor oldu. Amacımız kışın 'ölü' diye nitelendirilen Bodrum'a hareketlilik getirmek. Kış aylarında ilçemize, turizm faaliyetlerine katkı yapacak sportif faaliyetlere destek olmaya devam edeceğiz. Aynı zamanda spor alışkanlığının gelişmesine de katkıda bulunmak istiyoruz."


'5'İ KADIN 40 SPORCU KATILACAK'


Şampiyonanın 1'inci ayağının Bodrum Motosiklet Kulubü'nün ev sahipliğinde yapılacağını belirten TMF Yönetim Kurulu Üyesi Faysal Şefkatlioğlu, geçen ay Bodrum'da yapılan Türkiye Enduro Şampiyonası'nın ilk ayak yarışlarına da destek olan BODTO'ya federasyon olarak teşekkür ettiklerini söyledi. Yarışların izleyilerden yoğun ilgi görmesini beklediklerini kaydeden Şefkatlioğlu "Güvenli bir yarış için, katılacak yarışmacı sayısının üst limitini 40 olarak belirledik. Bodrum yarışlarına 5'i kadın 40 sporcu katılacak" diye konuştu.