29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Calista karnavalında hayal ettiklerinizi gerçekleştireceksiniz...

Tatilin Starı Alper Tekbaş, 2015 yılında da otellerin renkli dünyasını sizlerle buluşturmaya devam ediyor...

12 Aralık 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Calista karnavalında hayal ettiklerinizi gerçekleştireceksiniz...

Yeni yıla girerken kendinize ve sevdiklerinize en güzel hediyeyi verin. Yılbaşı akşamını da içine alan A la carte all inclusive bir kış tatili için yeni yıla Antalya’da Geleneksel Kar partisi ile  Calista Luxury Resort’ te merhaba deyin.

Antalya‘nın ılıman ikliminde; muhteşem mimarisi ve benzersiz hizmet anlayışı ile lüksü buluşturan konuklarını A la carte allinclusive konseptiyle ağırlayan Calista Luxury Resort  misafirlerine yılın son tatilinde   hafızalarından silemeyecekleri  Yeni Yıl tatili sunuyor.

                   1418139700_calista-newyear.jpg

Hayallerinizin Gerçeğe Dönüştüğü Bir Kış Tatili

Birbirinden farklı müzik türleri, farklı konsept teki partileri çeşitli sanatçıları ve müzik gruplarını misafirleriyle buluşturan Calista, sunduğu karnaval haftasında lüksü konuklarına en üst seviyede yaşatıyor. Geçireceğiniz yılın son tatilinde kış soğuğunda dışarıda yüzmek, üzerinize lapa lapa kar yağdırmak gibi hayal gücünüzü zorlayan isteklerinize, arzularınıza cevap verecek olan Calista karnavalında hayal ettiklerinizi gerçekleştireceksiniz. Calista, konukları için ünlü şefleri dünya lezzetleriyle buluşturan birbirinden farklı konsept te 8 adet restoranıyla kış tatilinizde,  sizleri en özel akşam yemeklerine davet ediyor. Blues ve Jazzdan klasik müziğe, chillout tan, Dj performanslarına kadar farklı konseptler de hazırlanmış partilerle sabahın ilk ışıklarına kadar sınırsız eğlenceyi yaşayacaksınız.   2014 un son akşamını ise piano jazz resitali ile başlayan program; Rusça, İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Türkçe gibi 10 ayrı dilde geniş repertuarda şarkı söyleyen,  Grup Rönesans’ ın canlı performansı eşliğinde ki gala yemeğiyle devam ediyor. Oryantal ve latin danslarından oluşan gösteri ile hareketlenen gece pyro teknik ve lazer şovlarla görsel şölene dönüşüyor.  Yeni yıla ise Gökyüzü Havai Fişeklerle aydınlanırken, lapa lapa yağan kar eşliğinde merhaba denecek. Maskeli parti, Dj performansı ve dans şovlarla devam eden eğlence yeni yılın ilk ışıklarına kadar sürüyor. 24 Aralık’tan yeni yılın ilk haftasına kadar süren Calista karnavalında çocuklar da en az büyükler kadar bu eğlenceyi paylaşıyor.  Yaratıcı aktivitelerden sihirli şovlara, özel partilerden,  turnuvalara ve çocuk diskosuna kadar eğlenceye dair tüm detaylar çocuklara özel kulüpte sunuluyor.

Calista Luxury Resort her türlü konforu lüks ve zarafet ile buluşturan, konsept villaları, suit, delux ve standart odalarıyla misafirlerini bütün bir yıl boyunca unutamayacakları sürprizlerle dolu bir kış tatilinde ağırlamaya hazır.