26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

14 yaşındaki Şerife 2 haftadır kayıp

İzmir'in Kiraz ilçesinde evlerinin bahçesindeki tuvalete gitmek için evden çıkan 14 yaşındaki Şerife Avşar, sırra kadem bastı.

DHA17 Kasım 2016 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
14 yaşındaki Şerife 2 haftadır kayıp

Olay, 3 Kasım Perşembe günü akşam saatlerinde Sırımlı Mahallesi'nde meydana geldi. Çiftçilik yapan Mehmet Avşar ile Necibe Avşar çiftinin kızları Şerife, bahçedeki tuvalete gitmek için evden çıktı. Kızlarının eve dönmemesinden şüphelenen aile, bahçeye çıkıp tuvaleti kontrol etti, komşulara baktı, ancak Şerife'ye ulaşamadı. Kiraz İlçe Jandarma Komutanlığı'na giden Avşar çifti, kızları için kayıp başvurusunda bulundu, 18 yaşındaki N.G.'nin Şerife'yi kaçırmış olabileceğini söyledi. Jandarma ekipleri, Şerife Avşar'ı bulmak için çalışma başlattı.

Aradan geçen 14 güne rağmen henüz kızlarının bulunamadığını belirten baba Mehmet Avşar, "Kızımın can güvenliğinden endişe ediyorum. Kızımın bir an önce bulunmasını istiyorum" dedi.

"KIZIM KOCAYI NE BİLSİN"

Kızının okuyup hemşire olmasını isteğini söyleyen anne Necibe Avşar ise, "Kızım daha 14 yaşında. Kocayı ne bilsin, belki de zorla kaçırdılar kızımı. Ne olur kızımı bana bulun" şeklinde konuştu. 

Şerife Avşar'ı evde en son gören 60 yaşındaki babaannesi Fatma Avşar ise, "Şerife tuvalete gideceğini söyleyip kapıdan çıktı. Bir daha geri dönüşü olmadı. Torunumun hayatından endişe ediyorum, çok tedirginim. Ben bir an önce torunuma kavuşmak istiyorum. Benim çocuğum neredeyse teslim etsinler" dedi.