27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

AÖF vize sınav giriş yerleri açıklandı

AÖF açıköğretim vize sınav giriş yerleri açıklandı. Öğrenciler Açıköğretim Üniversite sınavı ne zaman? soruların yanıtını arıyor.

18 Kasım 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
AÖF vize sınav giriş yerleri açıklandı

AÖF sınav yerlerini sınav öncesi gidip kontrol etmek isteyen açıköğretim öğrencileri haberimizdeki linkten ulaşabilirler. Her dönemde farklı bir ilçede ve okulda sınava giren açıköğretim öğrencileri, güz dönemi ara sınav yerlerini Anadolu Üniversitesi'nin resmi sitesinden takip ediyor. AÖF sınav giriş yerleri sınava 1 hafta kala erişime açıldı. Açıköğretim Sistemi 2017 - 2018 Güz Dönemi Ara Sınavları için Sınav Giriş Belgelerinizi https://aof.anadolu.edu.tr/ adresinden "Öğrenci Otomasyonu" na giriş yaparak çıktı alabilirsiniz. Sınava gelirken yanınıza Sınav Giriş Belgenizi ve Kimliğinizi almayı unutmayın.. İşte AÖF sınav yerlerinde son durum!
 

AÖF SINAV GİRİŞ YERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ


AÖF VİZE SINAVLARI NE ZAMAN?

2017-2018 AÖF Güz Dönemi vize sınav tarihleri belli oldu. AÖF sınavları 25-26 Kasım tarihlerinde yapılacak.
 

AÖF ÇIKMIŞ SINAV SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN...



SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI?

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı. Sınav giriş yerleri sınav tarihinden bir hafta önce internet üzerinden erişime açıldı.




GÜZ DÖNEMİ SINAV TARİHLERİ

Ara sınav tarihi: 25-26 KASIM 2017

Dönem sonu sınav tarihi: 13-14 OCAK 2018

Genel Not Ortalaması Akademik Durumunuzu Belirliyor

2017-2018 öğretim yılı itibariyle, öğrencilerimizin akademik durumları Başarılı, Uyarı ve Mezun olarak görünecektir. Akademik durumunun Başarılı olarak görünmesi, herhangi bir dönem sonunda öğrencinin Genel Not Ortalamasının en az 2,00 olduğunu; Uyarı olarak görünmesi herhangi bir dönem sonunda 2,00 Genel Not Ortalamasını sağlayamayan öğrenciye "Akademik Yetersizlik Uyarısı" yapıldığını ve Mezun olarak görünmesi de öğrencinin diploma için gerekli olan koşulları başarıyla yerine getirerek mezun olduğunu belirtir.