29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

AÖF 2018 sınav sonuçları açıklandı

Anadolu Üniversitesi AÖF 2018 sınav sonuçları açıklandı.

26 Nisan 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
AÖF 2018 sınav sonuçları açıklandı

AÖF sonuçlarına Anadolu Üniversitesi'nin sorgu sayfası aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Açıköğretim Fakültesi sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren on beş gün içerisinde adaylara duyuruluyor. Sınav sonuçları adreslere postalanmıyor.

AÖF SINAV SONUÇ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF'ün sınavlarına girenler için heyecanlı bekleyiş sona erdi. AÖF sınav sonuçları, üniversitenin resmi safyasında erişime açıldı. Öte yandan Anadolu Üniversitesi, e-Kampüs sayfasında sınav sorularını yayınladı

AÖF E-KAMPÜS ÖĞRENCİ GİRİŞ SAYFASI

Sınava giren öğrenciler her dersten 20 soruya 30 dakikada cevap vermeye çalıştı. Geçen senede, Anadolu Üniversitesi ÖSYM’nin sınav sistemi olan ‘dört yanlış bir doğruyu getirme’ uygulamasını başlattı. Kurumun resmi sayfasında soruları ve cevapların açıklandığı siteye girdikten sonra Öğrenciler TC kimlik numarasıyla oturum açarak (Açıköğretim Fakültesi oturum açma sayfası: için tıklayınız) "Fakülte" başlığından "Sınav Soruları" seçeneğine, "Bölüm" başlığından öğretim yılını, "Ders" başlığından istenen sınavı seçerek sınav sorularına erişebilirler.