4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

Atalay Demirci’nin fotoğrafındaki 3. FETÖ’cü Serkan Öztürk kimdir?

Atalay Demirci’nin sosyal medya hesabının hackerler tarafından ele geçirilmesi ile beraber günlerdir Atalay Demirci konuşuluyor. Atalay Demirci’nin yazışmalarının yanında gençlik yıllarına ait bir fotoğraf fa çok konuşulanlar arasına girdi. Atalay Demirci dışında söz konusu fotoğraftaki diğer iki FETÖ’cüden biri oyuncu Serkan Öztürk’dü. Peki, televizyonlarda kendisini gördüğümüz Serkan Öztürk kimdir?

15 Ekim 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Atalay Demirci’nin fotoğrafındaki 3. FETÖ’cü  Serkan Öztürk kimdir?

Serkan Öztürk Atalay Demirci’nin Twitter’dan attığı direkt mesajların ifşa olmasıyla gündem olan isimlerden biri. Atalay Demirci’nin eski bir fotoğrafı bu olayın ardından sosyal medyada dolaşıyor. Söz konusu fotoğrafta Atalay Demirci ve iki kişi Paralel Devlet Yapılanması lideri Fethullah Gülen ile beraber poz veriyor. Atalay Demirci’nin yanındaki kişilerden biri kaftanlı Vural Arısoy. Diğer kişi de gözlerin aşina olduğu bir isim. Oyuncu Serkan Öztürk.

 

 

SERKAN ÖZTÜRK KİMDİR?

 

Serkan Öztürk televizyon dizilerinde, sinema ve tiyatro dünyasında yer alan bir isim. En son “ Acil Aşk Aranıyor!” dizisinde hastabakıcı Malik rolünde oynayan Serkan Öztürk, FETÖ’nün reklamını bolca yaptığı Sürgün İnek filminin de senaristi.

 

 

1976 Ankara doğumlu, Serkan Öztürk Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümünden mezun oldu ve Haliç Üniversitesi Oyunculuk Bölümü yüksek lisanslını yaptı.

En son “ Acil Aşk Aranıyor!” dizisinde hastabakıcı Malik rolünde oynayan Serkan Öztürk’ün eski projeleri de kendisi ile ilgili bilgi veriyor. FETÖ’cülerin zamanında çektiği “ Eşrefpaşalılar” filminde oynayan Serkan Öztürk, “Yozgat Blues” gibi filmlerde rol aldıktan sonra, son olarak 2013 yılındaki hem senaristliğini üstlendiği hem de Müfettiş Sezgin rolünü oynadığı “Sürgün İnek” filmiyle sinemada kendini gösterdi.