16 Mayıs 2024 Perşembe / 9 Zilkade 1445

Azize dizisi ne zaman başlayacak? Azize dizisi konusu ne, oyuncuları kimler?

Azize dizisi, yeni sezonun dikkat çeken yapımları arasında yer alacak gibi görünüyor. Azize dizisi ne zaman başlıyor? Azize dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları tüm dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün yaptığı Azize’nin, senaryosunu Emre Özdür, Başar Başaran ve Meryem Gültabak kaleme alıyor. Azize'nin başrolünde Hande Erçel ve Buğra Gülsoy yer alıyor. Azize'de tüm masumiyeti ile suç dünyasının en korkulan ailelerinden birinin içine girmek zorunda kalana genç bir kadının hayatı anlatılacak. Azize dizisine dair merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte tüm detaylar..

19 Kasım 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
Azize dizisi ne zaman başlayacak? Azize dizisi konusu ne, oyuncuları kimler?
Azize dizisi ne zaman başlıyor? Azize dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği başrollerinde Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in yer aldığı Azize, ilk bölümü ile ekranlara merhaba demeye hazırlanıyor. Yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün yaptığı Azize’nin, senaryosunu Emre Özdür, Başar Başaran ve Meryem Gültabak kaleme alıyor. Azize'de tüm masumiyeti ile suç dünyasının en korkulan ailelerinden birinin içine girmek zorunda kalana genç bir kadının hayatı anlatılacak. İşte tüm merak edilenler.. 
 
AZİZE DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?
Azize 19 Kasım Salı akşamı saat 20.00'da Kanal D'de ekranlara gelecek.
 

 
AZİZE DİZİSİ KONUSU NE?
Azize, bir intikam ve aşk hikâyesi… Güçlü bir mafya ailesi olan Alpanlar tarafından ailesi dağıtılmış, hayatı paramparça olmuş bir kız çocuğu; Melek. Şimdiki adıyla Azize... Hayattaki tek varlığı kardeşini koruyabilmek için ayakları üzerinde durmayı başarmış, bütün geçmişini geride bırakıp kendine yeni bir hayat kurmuş güçlü bir kadın artık o. Fakat kardeşine de dokunacak o zalim eller. Yıllar önce annesini ve babasını elinden alan Alpanlar bu kez Azize’nin hayattaki tek varlığı olan Yiğit’e de zarar verecek. İşte o gün yemin edecek Azize; Ona bunu yaşatanlardan hesap soracak. Artık tek bir amacı var hayatta, ailesinin intikamını almak. Amacı uğruna mücadelesini sürdürürken ummadığı bir engelle karşılaşacak fakat… Aşk… Aşkı bulan kendini unuturmuş derler. Azize’nin hayattaki en büyük düşmanı olan Alpanlardan biri, ailenin en zeki, en mert, en yürekli adamı Kartal, Azize’ye aşık olacak. Kartal’ın ailesine benzemediğini gördükçe Azize de düşecek bu aşka… İntikamına giden yolda kendisi ile mücadele etmeye başlayacak Azize. Kardeşine verdiği sözü tutabilecek mi yoksa aşkına teslim mi olacak… Sonunda kim kazanacak… Aşk mı? Yoksa İntikam mı?
 
OYUNCULARI KİMLER? 
 
Hande Erçel
AZİZE GÜNAY
 
Babasının intikamını almak için babasını öldüren mafya ailesi Alpanlar’ın içine sızar. Kartal Alpan’a aşık olunca amacına ulaşmak için kendisi ile de mücadele etmeye başlar.
 
Buğra Gülsoy
KARTAL ALPAN
 
Alpanların oğludur. Ailesinin güvende olması için çabalamaktadır. Babasının mafyatik ilişkilerine karşı isteksiz olduğu halde yeri geldiğinde bu işlerde babasının tahtını zorlayacak kadar yetenekli ve zeki bir veliahttır.
 
Mustafa Avkıran
BARBAROS KARAKAYA
 
Uğruna, kızı Yıldız’ın hayatını bile hiçe saydığı koltuğu için yapmayacağı kötülük yoktur. Kötülüklerini yaparken Komiser Okan’ı da kullanacaktır.
 

 
Tugay Mercan
OKAN
 
Azize’nin Alpanlar tarafından öldürülen baş komiser babasının yardımcısıdır. Azize’ye sahip çıkmış, Azize büyüdükten sonra da ona âşık olmuştur.
 
Çetin Sarıkartal
İSKENDER ALPAN
 
Alpan ailesinin reisi, nam salmış bir mafya babasıdır. Yeraltı dünyasının en güçlüsü olmak istemektedir.
 
Selen Öztürk
TUNA ALPAN
 
Kartal’ın halasıdır, ailedeki iç işler ondan sorulur. Tek istediği yıllarca başkasına anne demiş oğluna kavuşmaktır.
 
Başak Daşman
YILDIZ ALPAN
 
Barbaros Karakaya’nın kızıdır aynı zamanda Balkan’ın eşidir.
 
Efekan Can
KUZEY ALPAN
 
Yıldız ve Balkan’ın oğlu İskender’in kendi soyadından tek erkek torunudur. Barbaros Karakaya’nın da veliahdıdır.