27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Hava durumu 25 Nisan raporu

Marmara ve Ege'de zayıf olan rüzgar, orta kuvvete çıkmaya başlıyor. Parçalı bulutlar oluşuyor, ancak sıcaklık yine de tırmanıyor. Sıcaklıklar kıyı Ege'de 30 dereceyi buluyor. Marmara'da Edirne dolayları da 30 dereceye ulaşacak. Akdeniz ve İç Anadolu'da bol bol güneş var, iki gün bu şekilde devam edecek.

25 Nisan 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Hava durumu 25 Nisan raporu

Ülke genelinde güneşli, az bulutlu bir havanın hakim olabileceğini söylemek mümkün. Marmara bölgesinde Edirne ve Kırklareli'nde yer yer hafif yağışlar görülebilir. İstanbul'da bugün en yüksek sıcaklık 27, en düşük sıcaklık 13 derece. Nem %64 oranında seyrediyor. Kocaeli'nde en yüksek sıcaklık 30, en düşük sıcaklık 14 derece. Meteoroloji tahminlerine göre Tekirdağ 23, Bursa ise 25 derece civarında seyrediyor.

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU RAPORU

 

 

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

 

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.