29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

İstanbul Gençlik Festivali’nde kariyer fırsatları gençleri bekliyor

4-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında Yenikapı Meydanı’nda gerçekleşecek olan İstanbul Gençlik Festivali, önde gelen şirketler ve gençleri yeni iş fırsatları için buluşturuyor.

27 Nisan 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
İstanbul Gençlik Festivali’nde kariyer fırsatları gençleri bekliyor
Festivalde ortaokul, lise üniversite öğrencileri ve yeni mezunlara yönelik birçok etkinlik gerçekleştirilecek. Geleceğine yön vermeye hazır gençleri birbirinden başarılı şirketler ve markalar ile buluşturacak olan İstanbul Gençlik Festivali, Yenibiris.com ile iş birliği içinde düzenleyeceği Kariyer Günleri etkinliği ile de hem kariyer yapmaya hem de kendini geliştirmeye hazır gençleri bir araya getirecek. Etkinlikte gençlere yönelik söyleşiler, CV hazırlamada yeni teknikler ve SEO söyleşileri gibi aktiviteler yer alacak.
 
Futboldan, sanata, filmden, spora herkesin kendinden bir şeyler bulabildiği tek festival!
 
Festivalde gençler kendi takımlarını kurup 3x3 futbol ve basketbol turnuvası yaparak sürpriz hediyeler kazanma şansı da bulurken dünyaca ünlü futbolcularla düzenlenecek gösteri maçında bir araya gelme fırsatı bulacak. 
 
Futbol, basketbol, ok atma yarışmalarının yanı sıra ‘Çok Kısa Film Yarışması’, ‘Fotoğraf Yarışması’, ‘Sosyal Medya ve Fotoğraf Atölyesi’ gibi etkinlikler ile sanatsever gençler için de birçok farklı içerikte aktiviteler düzenlenecek. 
 
İstanbul Gençlik Festivali; sivil toplum kuruluşları, yayınevleri, dergiler, üniversiteler, eğitim kurumları, öğrenci platformları, iş-kariyer, kamu ve spor kurumları, geleneksel sanatlar ve el sanatları alanlarında faaliyet gösteren 300 katılımcıyla, İstanbul’da 300 bin gence özel hazırlanan hem eğlendirici hem de öğretici en büyük etkinlik olacak.