28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Kastamonu'da okullar tatil mi

Kastamonu'da kar yağışı etkili olacak. Geçen hafta yurdumuzda etkili olan yoğun kar yağışı ve aşırı soğuklar yüzünden birçok ilde okullar tatil edilmişti. kar yağışının etkili olacağı Kastamonu'da öğrenciler bu yüzden okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor.

19 Ocak 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Kastamonu'da okullar tatil mi
Kastamonu'da kar yağışı etkili olacak. Geçen hafta yurdumuzda etkili olan yoğun kar yağışlı hava nedeniyle birçok ilde okullar tatil edilmişti. Bu durum kar yağışının etkili olacağı Kastamonu'da öğrencilerin okullar tatil mi? Kastamonu Valiliğinden kar tatili açıklaması var mı? sorularının cevabını merak etmelerine neden oldu. Meteorolojiden yapılan son tahminlere göre Kastamonu'da kar yağışı cumartesi gününe kadar devam edecek. Kastamonu Valiliğinden yapılacak son dakika tatil açıklamasına haberimizden ulaşabilirsiniz.

 

KASTAMONU ANLIK HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN...

 
KASTAMONU'DA OKULLAR TATİL Mİ?
Yoğun kar yağışının geçen hafta etkili olmasıyla birçok ilde okullar tatil edilmişti. Kastamonu'daki öğrenciler etkili olacak kar yağışı nedeniyle okullar tatil olur mu? Valilikten kar tatili açıklaması var mı? sorularının cevabını araştırıyor. Şimdilik Kastamonu Valiliğinden tatil açıklaması yapılmadı. Yapılacak açıklamaları haberimizden takip edebilirsiniz.
 
KASTAMONU 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN RAPORU
 
YURTTA HAVA DURUMU
Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin batısı parçalı çok bulutlu, Marmara, İç Anadolu'nun kuzeybatı kesimleri, Orta ve Batı Karadeniz ile Afyonkarahisar'ın doğu kesimleri, Isparta, Antalya, Giresun ve Trabzon çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Trakya, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Bilecik, Isparta ve Afyonkarahisar'ın doğu kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Hava sıcaklığı ülke genelinde 2 ila 4 azalacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar ise genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'da kuzey yönlerden kuvvetlice kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.
 
5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA TAHMİN RAPORU