29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

KPSS memur alımı başvuru işlemi

KPSS 2017/2 tercihleri için kılavuz yayımladı. Resmi Twitter sayfası üzerinden tercih aralıklarını duyuran ÖSYM, adayların tercih sürecinde Ek’te yer alan KPSS-2017/2 Tercih Kılavuzunu dikkatle incelemeleri gerektiğini hatırlattı.

14 Kasım 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
KPSS memur alımı başvuru işlemi

KPSS 2017/2 merkezi atama ile memur alımı kadro dağılımı ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Kamuya KPSS ile 2 bin 38 personel alınacak. Çalışma ve Sosyal Bakanlığınca, kamu görevine ilk defa atanacaklar için KPSS 2017/2 merkezi yerleştirmelerinde ilan edilecek kadro ve pozisyonlar ÖSYM'ye gönderildi.
 

KPSS TERCİH İŞLEMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ


Adaylar, tercih sürecinde Ek’te yer alan KPSS-2017/2 Tercih Kılavuzunu dikkatle incelemeleri önem arz etmektedir.' 2017/2 yerleştirmeleri kapsamında atama yapılacak kadro ve pozisyonlara ilişkin detaylı bilgilere aşağıdaki link üzerinden erişilebilecek.


KPSS TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

 

MAHALLİ İDARELERE MEMUR ALIMLARI İÇİŞLERİ BAKANLIĞININ İZNİ İLE OLACAK

Mahalli idarelere ilk defa atanacaklar ile belediyelerin itfaiye ve zabıta teşkilatlarına personel alınmasına ilişkin şartlar, üç ayrı yönetmelikle düzenlendi. Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği, Belediye İtfaiye Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ve Belediye Zabıta Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.