27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Nida Nur Yıldız'ın boşandığı eşi mahrem görüntülerini paylaştı! Nida Nur Yıldız ifşa olayı nedir?

Nida Nur Yıldız eski eşi tarafından ifşa edildi, Burak Eltiler ile 2018 tarihinde evlendi, 2019'da da boşandı. Bu süreçte özel görüntülerini çeken eski eş Burak Eltiler, boşanma aşamasında Nida Nur Yıldız'ın mahrem görüntülerini arkadaşlarına yolladı. Haberi duyan vatandaşlar Nida Nur Yıldız ifşa olayı nedir? şeklinde konu hakkında araştırma yapıyor. Peki Nida Nur Yıldız ifşa olayı nedir? İşte detaylar...

14 Temmuz 2020 Salı 10:04 - Güncelleme:
Nida Nur Yıldız'ın boşandığı eşi mahrem görüntülerini paylaştı! Nida Nur Yıldız ifşa olayı nedir?

Nida Nur Yıldız ifşa olayı akşam haberlerde ekrana gelmesiyle sosyal medyada en çok tartışılan konular arasına girdi. Genç kadın Nida Nur Yıldız eski kocası Burak Etiler'in kendisine ait mahrem fotoğraflarını arkadaş grubunda ifşa ettiğini iddia etti. Bu iddia sonrasında Burak Etiler'e sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyüdü.  Kendisine gelen mesajlardan sonra harekete geçen Nida Nur Yıldız, araştırma sonucu gelin gittiği evde eşinin 3 farklı kadınla çekilmiş görüntülerini buldu. Delilleri toplayan Nida Nur Yıldız, savcılığa suç duyurusunda bulundu. İşte Nida Nur Yıldız olayının detayları...

Mersin'de Nida Nur Yıldız isimli genç bir kadın, boşandığı eşi tarafından başkalarına ifşa edilen mahrem görüntüleriyle kendisine şantaj yapıldığını öne sürdü. Eski eşi Burak Etiler’in, mahrem videolarını WhatsApp gruplarında paylaştığını iddia eden ve savcılığa suç duyurusunda bulunarak şikayetçi olan Nida Nur Yıldız’ın ifşa olayına sosyal medyadan da destek yağdı. Severek evlendiği, aynı yastığa baş koyduğu adamın şantajcı olduğunu öğrendi. Kocası tarafından evden kovulan Nida Nur Yıldız'ı eski eşi Burak Etiler'in ablası aradı ve "Senin hayatın benim iki dudağım arasında." dedi. Eski kocasının arkadaş çevresinden gelen mesajlardan bunalan genç kadın delilleri topladıktan sonra savcılığa suç duyurusunda bulundu. Mersin'de yaşanan ifşa ve şantaj olayı sonrasında Twitter'da #BurakEtilertutuklansın etiketi TT oldu.

NİDA NUR YILDIZ İFŞA OLAYI NEDİR?

Nida Nur Yıldız'ın iddiasına göre psikolojik şiddet gördüğü için ayrıldığı eski eşi, genç kadının özel görüntülerini WhatsApp grubunda arkadaşlarıyla paylaştı.

Nida Nur Yıldız, Show TV ana haber bülteninde olayın detaylarını anlattı: "Aynı yastığa baş koyduğum insanın aslında bir sapık olduğunu gördüm. Elin adamının telefonunda benim videom vardı. WhatsApp grubuna atıyor... Aynı yastığa baş koyduğum, güvendiğim, inandığım insanın aslında bir sapık olduğunu gördüm. Ablası tarafından arandım, senin kaderin iki dudağımın arasında. 'Sen bunun kıymetini bilemedin' dendi. Hiçbir kadının kaderi hiçbir canlının iki dudağının arasında olamaz." dedi.

Yıldız açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Eski eşim esnaftır, tezgahta duran 22-23 yaşlarındaki bir çocuk bana sosyal medyadan ulaştı. Videoyu eşimin ortağının telefonunda gördüğünü söyledi hatta görüntülerin içeriğini de anlattı. Benim gelin olarak gittiğim evde 3 kadının daha videosunu çekmiş. Beni evden kovduğunda o kadınları çağırıyordu."

ARKADAŞININ ATTIĞI MESAJLA ORTAYA ÇIKTI

Yaşananlarla ilgili açıklama yapan Nida Nur Yıldız, arkadaşının kendisine attığı 'Videonu izledim' mesajı ile eski eşinin özel görüntülerini arkadaşlarına yolladığını öğrendiğini söyledi. Özel görüntülerinin birçok kişinin eline geçtiğini kaydeden Yıldız, “Eski eşimle bir süre evli kaldıktan sonra ayrıldık. Ayrıldıktan sonra telefonuna kaydettiği özel görüntülerimi başkasına gönderdiğini öğrendim. Konuyla ilgili suç duyurusunda bulundum. Bana yapılan şeyin 3 kadına daha yapıldığını öğrendim. Ben korkmuyorum. Herhangi bir çekincem de yok. Bu benim ayıbım değil. 'Özel hayatın gizliliği'nden davamız açıldı. Savcının iddianameyi kabul etmesini bekliyoruz. Tazminat davası açacağız. En ağır cezayı almasını istiyorum” dedi.

Nida Nur Yıldız'ın avukatı Sahra Düzgün Tucel ise “Müvekkilimiz eski eşinin özel görüntülerini WhatsApp gruplarında paylaştığı şikayetinde bulundu. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bir soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma kapsamında şüpheli hakkında 'özel hayatın gizliliğini ihlal'den iddianame düzenlendi. İddianamenin kabulünü bekliyoruz” diye konuştu.

'SUÇLAMALARI KABUL ETMİYORUM'

Nida Nur Yıldız'ın şikayetçi olduğu eski eşi Burak Etiler ise hakkındaki iddiaları kabul etmedi. Kendisine kumpas kurulduğunu savunan Etiler, "5 ay kadar evli kaldık ardından anlaşmalı şekilde boşandık. Benden tehdit ve şantaj ile maddi menfaat elde etmek istiyorlar. Şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Suçlamaların hiçbirini kabul etmiyorum" dedi.