28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

PTT memur alımı ne zaman?

PTT memur alımı başvuru süreci öncesinde detaylar yayımlandı. Gişe Memuru, Uzman Yardımcısı, Mimar, Mühendis, Postacı gibi alanlara 5000 memur alımı yapacak olan PTT, süreçle ilgili detayları yayımladığı ilan aracılığıyla paylaştı.

8 Mayıs 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
PTT memur alımı ne zaman?

PTT PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Sınav başvuruları, 14/05/2018 – 18/05/2018 tarihleri arasında, www.ptt.gov.tr ve http://ik.ptt.gov.tr internet adreslerinden yapılacaktır. Adaylar ilan edilen pozisyonlar için yapılacak olan yazılı sınavlardan yalnızca birine başvuracaktır. Ayrıca, PTT Uzman Yardımcısı pozisyonu hariç diğer pozisyonlar için Mernis adresinin bulunduğu İl’e göre tercih yapacaktır. Şahsen veya posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

 

PTT BAŞVURU ŞARTLARI VE DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

Adayların sınav başvurusundaki beyanları dikkate alınacak olup gerçeğe aykırı beyanda bulundukları sonradan tespit edilenler; sınavı kazanmış olsalar dahi göreve başlatılmazlar, göreve başlatılmış olanların ise PTT ile ilişikleri derhal kesilir.

Başvurusunu tamamlayan ancak sınava girmeyenlerin, gerçeğe aykırı beyanda bulundukları sonradan tespit edilenlerin, yanlış T.C. kimlik numarası beyan ederek sınav ücreti yatıranların ve başvuru hakkı olmadığı halde sınav ücreti yatıranların yatırdıkları sınav ücreti iade edilmeyecektir.