18 Mayıs 2024 Cumartesi / 11 Zilkade 1445

Ramo dizisi nerede çekiliyor, oyuncu kadrosunda kimler var? Ramo dizisi ne zaman başlıyor?

Show TV ekranlarında yakında izleyicileri ile bulaşacak olan Ramo dizisi hakkında araştırmalar yapılıyor. Tüm dizi takipçileri Ramo dizisi ne zaman başlıyor? Ramo dizisi nerede çekiliyor, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat vereceği Show TV’nin yeni başlayacak olan dizisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Ramo dizisinin oyuncu kadrosunda; Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi önemli isimler var.

26 Aralık 2019 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Ramo dizisi nerede çekiliyor, oyuncu kadrosunda kimler var? Ramo dizisi ne zaman başlıyor?
Ramo dizisi ne zaman başlıyor? Ramo dizisi nerede çekiliyor, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları tüm dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat vereceği Show TV’nin yeni başlayacak olan dizisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Ramo dizisinin oyuncu kadrosunda Yıldırm dışında; Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi önemli isimler yer alıyor. Ramo dizisine dair tüm merak edilenlere haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 
 
RAMO DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR? 
Çok yakında Show TV'de ekranlara gelmeye başlayacak olan dizinin çekimlerinden ilk kareler yayınlandı ancak dizinin başlangıç tarihi yayıncı kuruluş tarafından paylaşılmadı.
 

RAMO 1. TANITIM İÇİN TIKLAYINIZ

 
RAMO DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?
Ramo dizisinin çekimleri Adana’da gerçekleştiriliyor. Ramo dizisinin tanıtım fragmanında yer verilen Adana Taşkapı Mahallesi’nin gerçekten varolup olmadığı da izleyiciler tarafından merak ediliyor. 
 
RAMO OYUNCULARI KİMLER? 
Başarılı oyuncu Murat Yıldırım'ın 'Ramo' karakterini canlandırdığı dizinin oyuncu kadrosu oldukça güçlü. Yıldırım'ın yanı sıra kadrosunda Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi usta ve genç oyuncuların birlikte yer alıyor.
 

 
RAMO DİZİSİ KONUSU NE?
Senaryosunu Yılmaz Şahin'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu, BKM'nin Show TV için hazırladığı yeni dizisi 'Ramo' dizisimde, efendisine başkaldıran Ramo'nun sıradışı hayatının hikayesi ile aile, adalet, intikam, dostluk ve aşk eksenindeki derin çatışma anlatılacak.