27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Sultangazi huzurevinde yangın çıktı

Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan Sultangazi'deki huzurevi yangınıyla ilgili açıklama yapıldı.

28 Eylül 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Sultangazi huzurevinde yangın çıktı

SULTANGAZİ'de bir huzurevinin binasında yangın çıktı. Binanın çatısı ve dış cephesinin alev alev yandığı belirtilirken olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Binanın içinde mahsur kalanların olduğu öğrenildi.

Sultangazi'de huzurevinde çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. 75. Yıl Mahallesi Gazi Caddesi'ndeki Sultangazi Huzurevi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Binanın içinde mahsur kalanların olduğu öğrenildi.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

HUZUREVİNDE BİLİNMEYEN NEDENLE YANGIN ÇIKTI

İstanbul Sultangazi'de 75. Yıl Mahallesi Gazi Caddesi'ndeki Sultangazi Huzurevi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.



 

MAHSUR KALANLAR KURTARILDI

İçeride mahsur kalanlar kurtarıldı, sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.


 

EKİPLER YANGINI KONTROL ALTINA ALDI

Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

YANGINLA İLGİLİ BAKANLIK AÇIKLAMA YAPTI

Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan Sultangazi'deki huzurevi yangınıyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklama şu şekilde: "Sultangazi Huzurevi'nde, bugün öğle saatlerinde, binanın dış cephesinde bir yangın meydana gelmiştir. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları neticesinde, yangın kısa sürede söndürülmüştür. Huzurevimizde bulunan 86 yaşlımız dumandan etkilenmeden tahliye edilmiş, binada kimsenin kalmadığı teyit edilmiştir. Yaşlılarımızın, geçici süreli konaklayacakları, Bakanlığımıza bağlı 8 huzurevine nakil işlemi başlamıştır. Yangının çıkış nedeni ile ilgili olarak araştırmalar devam etmektedir.

HUZUREVİ SAKİNLERİNİN TÜM İHTİYAÇLARI GİDERİLDİ

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk, tahliye edilen huzurevi sakinlerinin tüm ihtiyaçlarının giderileceğini, binadaki hasarın giderilmesinin ardından kendilerinin kısa sürede, Sultangazi Huzurevi'ne nakledileceğini belirtti. Konuyu yakından takip ettiğini vurgulayan Bakan Selçuk, huzurevi sakinlerinin hepsinin sağlık durumunun iyi olduğunu ve konuyla ilgili olarak idari soruşturmanın başlatıldığını belirterek, geçmiş olsun dileklerini iletti"