29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Tanem Sivar kimdir?

Tanem Sivar kimdir kaç yaşında nereli? Tanem Sivar köpeklerini komşusumu öldürdü? soruların yanıtları merak ediliyor.

15 Kasım 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Tanem Sivar kimdir?

Tanem Sivar, yaşadığı talihsiz olay nedeniyle gündeme geldi. Köpeklerinin komşuları tarafından zehirlendiğini ifade eden Tanem Sivar’a sosyal medyadan ve hayvanseverlerden destek yağıyor. Tanem Sivar ve eşi Edhem Dirvana’nın, köpekleri Django ve Pamuk’u zehirlediğini iddia ettikleri komşuları ile ilgili başlattığı hukuk mücadelesi sürüyor. Köpeklerini Bozburun’daki evlerinin bahçesine gömen çifte destek yağıyor. Üç ay önce anne olan Sivar, “Django ve Pamuk, hamileliğim süresince beni ve bebeğimi korudu. Süleyman doğduktan sonra de başından hiç ayrılmamışlardı. Oğlum onlarla büyüyecekti ama şimdi ne oldu! Eşim perişan, ben perişan. Ben bir anneyim, iki saatte bir emziriyorum, sütüm kesilecek diye korkuyorum. Bize bunu yapan, gece bahçemize zehirli tavuk atan o kişinin cezalandırılmasını istiyorum. Evimizde yas var ama bu kişi yasalar gereği hiçbir ceza almayacak. En çok mülke zarar verdiği için küçük bir para cezasıyla kurtulacak. Neyse ki köpeklerimiz karneliydi, yoksa sokak köpeği diye o kadar bile cezası olmayacaktı” dedi. Peki 2015 yılında yelken sporcusu Edhem Dirvana ile hayatını birleştiren Tanem Sivar kimdir?

AV TÜFEĞİYLE ATEŞ AÇTIĞI GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Olayın ardından yeni bir gelişme yaşandı. Çift, köpeklerini öldürdüğünü iddia ettiği komşularının kendilerine de tüfekle saldırdığını söyledi. Öfkeli komşunun, evin içinden aldığı av tüfeğiyle ateş açtığı görüntüler ortaya çıktı. Olayın geçen pazar günü yaşandığı öğrenildi.



ŞÜPHELİ KOMŞU SERBEST BIRAKILMIŞTI

Tanem Sivar ve eşi Edhem Dirvana, olayın ardından jandarmaya giderek komşularından şikayetçi olmuştu. Gözaltına alınan K.Ü., jandarmadaki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştı.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN ÜZÜNTÜSÜNÜ DUYURDU

Tanem Sivar yaptığı ilk açıklamada, “Çok üzgünüm ama başta basın olmak üzere sosyal medya da bize o kadar destek oldu ki, bize müthiş bir güç verdi, çok ta duygulandırdı. Başlarda bizim için acıydı ama şimdi korkuya döndü. Bu adam ciddi anlamda korkunç bir adam ve saldırgan, çok daha kötü şeyleri yapabilecek bir zihniyet. Aldığımız destek sonucunda daha da çıldırdı ve çılgına döndü. Eşime tüfek ile ateş etti. Buna rağmen kendisi adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. Çok endişeliyim.Biz eşimle bu konu ile ilgili elimizden geleni yapacağız”
demişti.



TANEM SİVAR KİMDİR?

Sunduğu programlarla tanınan Tanem Sivar, 1980 yılında ABD'de dünyaya geldi. Özel Marmara Kolejiden mezun oldu. Daha sonra San Diego State Üniversitesi'nden Televizyon, sinema bölümünden mezun oldu. Belli bir dönem Fox TV'de çalıştı. 2005 yılında Acun Ilıcalı'yla birlikte çalıştı. Lig TV’de 21 adlı spor programını sundu. 2013 itibarıyla CNN Türk'te "Cumartesi sabahları iki kahve arası" adlı programı sunmaktadır. 14 Aralık 2015 tarihinde yelken sporcusu Edhem Dirvana ile evlendi.