28 Mart 2024 Perşembe / 19 Ramazan 1445

Boluspor'da yeni transfer Etoundi basına tanıtıldı

Boluspor'da yeni transfer Etoundi basına tanıtıldı BOLU (AA) - Spor Toto 1.

3.09.2018 - 20:28
Lig takımlarından Boluspor, yeni transferi Kamerunlu futbolcu Franck Etoundi'yi tanıttı.

Kulübün Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tesislerinde düzenlenen toplantıya, kulüp başkanı Necip Çarıkçı, yönetim kurulu üyeleri ve Kasımpaşa'dan transfer edilen santrfor oyuncusu Etoundi katıldı.

Çarıkçı, burada yaptığı konuşmada, Etoundi ile bir yıllık sözleşme imzaladıklarını anımsatarak, "Takımımız lider durumda. İnşallah liderliği bırakmayacağız. Franck Etoundi hazırlık kampına katılamadı. Onunla bugün bir saat görüşme yaptım. Kendisinin de artık bir çıkışa ihtiyacı var. Poepon'dan örnekler verdim. Poepon'un Boluspor'a gelmeden önceki kariyeri sönüktü. Geldikten sonra bir ivme kazanmıştı. Franck Etoundi'nin bir an önce hazırlanıp takımımıza katkı yapacağına eminim. Hem kendisi için hem de bizim için bu transfer hayırlı olsun." diye konuştu.

Franck Etoundi ise kulüp başkanına ve transferinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Boluspor'a transfer sürecinin çok kolay olmadığını anlatan 28 yaşındaki futbolcu, "Sonuç olarak buradayım. Sezon öncesinde burada olup sezon başı kampını takımla geçirmek isterdim. Ailevi sebeplerden dolayı bu gerçekleşmedi. O yüzden bu transfer gecikti. Beni isteyen hocamıza, başkanımıza ve yönetim kuruluna tekrar teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Açıklamaların ardından Etoundi, 14 numaralı Boluspor forması ile basına poz verdi.