Tüm Yazarlar
Bayram Kısıklı Yazıları
Tüketicinin korunması yolunda Erdoğan’ın ettiği kader birliği
Bayram Kısıklı
Bizzat gözümün önünde yaşanan Tayyip Erdoğan’ın tüketicinin ve mazlumun korunması yolunda ettiği kader birliğini ve bu kader birliğinin doğurduğu Tüketici Devrimi hakkında Açık Görüş okuyucularını bilgilendirmek istiyorum.
Tüketici için en faydalı dönem: Erdoğan dönemi
Bayram Kısıklı
Seçimler yaklaşmakta. Vaatler vaatleri kovalamakta. Tüketicilerin ekonomik çıkarları doğrultusunda kendilerine en çok fayda sağlayan siyasal kuruluşu tercih etmeleri akıllı olmak ilkesinin gereğidir. Tüketici seçmenler için, bugün Tüketici Politikaları Tarihimize bir giriş yaparak Açık Görüş okuyucularını bilgilendirmek istiyorum.
Tüketici hakları ve askeri darbeler
Bayram Kısıklı
27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül ve 28 Şubat darbelerinde psikolojik harp teknikleriyle kurulan ‘askeri vesayet düzeninin’ beynimizi yıkadığı ve militarizm hipnozu ile uyutulan insanımızı, demokratik hak ve özgürlüklerle donatarak kurtaran ve Gardiyan Devletimizi önce insan diyerek tüketicilerine sürekli hizmet için yeniden yapılandıran ve Hizmetçi Devlet yapan Tayyip Erdoğan oldu.
Güçlü ve mutlu tüketici!
Bayram Kısıklı
Yeni Tüketici Kanunu ile güçsüz, hiçbir hakkı olmadığı için hak arama yolları olmayan pasif yurttaş yerine; güçlü, haklarla donatılmış, soran, sorgulayan, denetleyen, demokratik sistemin özgür bir bireyi olan tüketiciler gelmektedir.