29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Miraç Kandili mesajları! Resimli, dualı, etkileyici, en güzel Miraç kandili kutlama mesajları 2023

Miraç Kandili bugün tüm Müslümanlar tarafından idrak edilecek. Beş vakit namazın farz kılındığı bu mübarek gecede eller semaya açılarak dualar edilecek. Bu özel gecenin anlam ve önemine dair en güzel Miraç Kandili mesajları resimli, dualı gönderiler sosyal medyada ve Whatsapp üzerinden paylaşılıyor. Sevdiklerinize göndermeniz için Miraç Kandili fotoğrafları ve etkileyici kandil mesajlarını haberimizde derledik. Rahmet dolu bu gecede 5 vakit namaz, Müslümanlar için farz kılınmıştır. İşte sosyal medyada paylaşılabilecek resimli, dualı, etkileyici, en güzel Miraç kandili kutlama mesajları

17 Şubat 2023 Cuma 10:16 - Güncelleme:
Miraç Kandili mesajları! Resimli, dualı, etkileyici, en güzel Miraç kandili kutlama mesajları 2023

Miraç Kandili mesajları, resimli paylaşımlar bugünün anlam ve önemi açısından paylaşılmaya başlandı. Bu gece Hz. Muhammed ve ümmetine "namaz" hediye edilmiştir. Peygamber efendimizin göğe yükselişinin gerçekleştiği bu özel gün, günahlardan bağışlanmak ve kurtuluş için büyük bir fırsattır. Bu kapsamda En güzel Miraç Kandili mesajları ile sevdiklerinizin kandilini kutlayabilir, dualarınızda onlara da yer verebilirsiniz. Miraç kandilinin cuma gününe denk gelmesi dolayısıyla miraç kandili ve cuma mesajlarını haberimizde derledik. İşte 2023 Miraç Kandili mesajları, resimli, dualı, etkileyici sözler

MİRAÇ KANDİLİ MESAJLARI RESİMLİ

Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun.. Miraç Kandiliniz mübarek olsun!

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kalbiniz nur dolsun, makamınız firdevs, dualarınız kabul olsun. Miraç kandiliniz kutlu olsun...

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Miraç Kandiliniz kutlu olsun.

Bugün ettiğiniz bütün dualar göklere yükselip, tek tek kabul olup üzerinize sağanak gibi yağsın inşallah. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

Bu gecenin ülkemize, dünyaya ve hepimize hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.

İnsanı miraca götüren yol barıştan, sevgiden ve kardeşlikten geçer. Birlik ve beraberlik içinde Miraç Kandiliniz mübarek olsun...

Sen ki; suskun gönüllerde saklı kalanları bilirsin, ne arzu ediyorsak en hayırlısını naip et bize Allah'ım... Hayırlı kandiller.

Ey Rabbim Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Hayırlı Kandiller!

Güneş geçer gece gelir. Yaşam biter, ölüm gelir. Unutulduğunu sansa da insan, her önemli günde akla ilk yürekten sevilenler gelir. Yüzünde nur, aklında ilim, kalbinde Allah, La ilahe illallah. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım. Eller semaya kalkıp yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak. Miraç kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği; mutlu, umutlu ve sevgi dolu günlere, rahmetlerin yağmur gibi yağdığı nice kandillere... Kandiliniz Mübarek Olsun.

Ey Rabbim! Bu gece şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa nasiplenmeyi kısmet eyle. Miraç kandiliniz mübarek olsun!

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Miraç Kandiliniz mübarek olsun...

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak gibi yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların sizleri sırılsıklam etmesi dileğiyle... Kandiliniz mübarek olsun!

Ey gecenin sahibi.. Nasıl ki kudretinle geceyi gündüzle örtüyorsan; bizim de hatalarımızı, günahlarımızı rahmetinle ört. (Amin) Regaip Kandilimiz Mübarek Olsun.

MİRAÇ KANDİLİ ANLAMI, ÖNEMİ VE FAZİLETİ

Miraç ya da Mirac İslamiyet'te peygamberimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) göğe yükselmesi vakasıdır. Arapçada kelime olarak yükseğe çıkma anlamına gelir ve merdiven anlamına gelen uruc kökünden gelmektedir.

Miraç Kandili'ni ibadetle geçirmenin sevabı çok büyüktür. Çünkü bu gece Peygamber Efendimize ve ümmetine "namaz" hediye edilmiştir. Beş vakit namaz farz kılınmıştır. Peygamberimize (s.a.v) "Peygamberlerden hiçbiri Sen'den evvel, ümmetlerden hiçbiri de Sen'in ümmetinden evvel cennete girmeyecektir!" müjdesi verilmiştir. (Râzî, XXVIII, 248)

Miraç kandili namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Miraç kandili namazı saat kaçta kılınır?

Miraç kandilinde ne olmuştur? Miraç kandili anlam ve önemi nedir?

En yeni resimli Miraç kandili mesajları! Miraç kandili ve cuma mesajları 2023