27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Şaban ayı mesajları 2022! Ayetli, dualı, Resimli Şaban ayı kutlama mesajları

Şaban ayı mesajları, sosyal medyada ve Whatsapp üzerinden paylaşılıyor. Bu sene Şaban ayı başlangıcı Cuma gününe denk geldi. Bu vesileyle Müslümanlar birbirlerine hem hayırlı cumalar hem de Şaban ayı kutlama mesajları gönderiyor. Resimli, ayetli, dualı Şaban ayı tebrik mesajlarını haberimizde derledik. İşte sevdiklerinize gönderebileceğiniz Şaban ayı mesajları 2022

3 Mart 2022 Perşembe 13:49 - Güncelleme:
Şaban ayı mesajları 2022! Ayetli, dualı, Resimli Şaban ayı kutlama mesajları

Şaban ayı başlıyor. Üç ayların ikincisi olan bu ayın gelişi Müslümanlar tarafından sevinçle karşılanıyor. Ramazan ayının müjdecisi olan bu ayın gelişiyle birlikte Şaban ayı mesajları 2022 paylaşılmaya başlandı. Sevdiklerinize gönderebileceğiniz Resimli, ayetli, dualı Şaban ayı tebrik mesajları haberimizde yer alıyor. İşte en güzel Şaban ayı mesajları

ŞABAN AYI MESAJLARI 2022

Fani Dünyanın padişahı değilim. Gönül hırkalarını yamar giyerim. Dostlarla ağlar, dostlarla gülerim. Siz sevdiklerime, hayırlı Şaban ayı dilerim.

Baki sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Şaban ayımız mübarek olsun!

Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kâbuslar senden uzakta, melekler başucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, Şaban ayımız mübarek olsun!

Allah'ım Şaban ayını bizim için mübarek eyle ve bizi Ramazan ayına ulaştır. Amin.

Rabbimden çiçek istedik kırları verdi, ağaç istedik ormanları verdi, su istedik denizleri verdi, dost istedik seni verdi. Şaban ayımız mübarek olsun!

Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu günlerde dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle.. Şaban ayımız mübarek olsun!

Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği mübarek Şaban ayınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır dostluğu yaşatmak için, günler vardır kutlamak ve af dilemek için. Şaban ayımız mübarek olsun!

Mevla çekirdeğe orman gizlemiş, yılanın zehrine derman gizlemiş, tahıl tanesine harman gizlemiş, mübarek gecelere cennet gizlemiş, Şaban ayımız mübarek olsun!

Peygamberimiz (sallallahü aleyhi ve sellem), Ramazan ayı dışında en fazla orucu Receb ve Şaban aylarında tuttuğu hadis-i şeriflerde rivayet olunmuştur. Allah'ım bu aylarda tutacağımız oruçları ve yapacağımız ibadetleri kabul eyle. Şaban ayımız mübarek olsun!

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Şaban ayınız mübarek olsun.

Yer yer sürçmüş yer yer düşmüş ama pişman olmuş biz kullara Rahman'ın rahmet olarak araladığı kapılar açılıyor. Şaban ayımız mübarek olsun!

Günler bize dostların güzelliği ile geceler onların duaları ile mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi. Şaban ayınız mübarek olsun..

Receb, Şaban ve Ramazan aylarında bütün günahlarımızın affedilmesi dileğiyle, bu mübarek günler hayırlara vesile olur İnşallah.

Fani Dünyanın padişahı değilim. Gönül hırkalarını yamar giyerim. Dostlarla ağlar, dostlarla gülerim. Siz sevdiklerime, hayırlı Şaban ayı dilerim.

İslam'ın nurlu yüzü kalbine dolsun, makamınız cennet, Hz. Muhammed komşunuz olsun. Günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun. Şaban ayınız mübarek olsun..

İslam'ın nurlu yüzü kalbine dolsun, makamınız cennet, Hz. Muhammed komşunuz olsun. Günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun. Şaban ayınız mübarek olsun..

AYETLİ, DUALI, RESİMLİ ŞABAN AYI KUTLAMA MESAJLARI

İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu aylarda dualarda birleşmek dileğiyle, Şaban ayımız mübarek olsun...

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Şaban ayınız kutlu olsun.

Ruhu aşk ve muhabbet mührüyle damgalı, kalbi kutsi dava ile sevdalı, sinesi heyecan, coşku tufanı ve şükür notaları ile örülmüş güzel insan, Şaban ayı mübarek olsun.

Rabbimden çiçek istedik kırları verdi, ağaç istedik ormanları verdi, su istedik denizleri verdi, dost istedik seni verdi. Şaban ayımız mübarek olsun kardeşim..

Şaban ayı ne zaman başlıyor 2022?

Şaban ayının ilk günü orucun fazileti nedir?