27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Aile 6. Bölüm full izle Puhu Tv! Aile dizisi 6. bölüm izle tek parça!

Aile 6. bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitledi. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı dizinin yeni bölümünde Devin'in şarkı söylediği sahne sosyal medyada paylaşılma rekorları kırarken yeni bölümde ikili arasında yaşanacak aşk dolu sahneler de dikkat çekti. Aile 6. bölümde Devin'in Hülya'ya Soykan ailesi hakkında söylediği sert sözlere şahit olan Aslan'ın 'Devin, benim ailemden özür dileyeceksin!' sözü damga vurdu. İşte Aile 6. Bölüm izleme bağlantısı ve yeni bölümde yaşananlar... Aile dizisi 6. bölüm full izle!

11 Nisan 2023 Salı 17:26 - Güncelleme:
Aile 6. Bölüm full izle Puhu Tv! Aile dizisi 6. bölüm izle tek parça!

Aile dizisi 6. bölümüyle izleyici karşısına çıkTI. Show Tv'de ekrana gelen dizi, başladığı günden bugüne kadar salı akşamlarının reyting zirvesinde yer aldı. Devin karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya güzel sesi ve yorumuyla övgü dolu yorumları topladı. Aile 6. bölümde Aslan ve amcası İbo arasında savaş başlatacak gerilim dolu bir konuşma yaşanıyor. Devin'e gelin maaşı yatırtan Hülya yeni bir olayın fitilini ateşliyor. Aile 6. Bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Aile dizisi 6. bölüm full izle

AİLE 6. BÖLÜM İZLE!

Özgün senaryosunu Hakan Bonomo'nun yazdığı, Ahmet Katıksız'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde yer aldığı 'Aile'de Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

AİLE DİZİSİ 6. BÖLÜM İZLE PUHU TV!

Aile yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Show TV'de!

AİLE 6. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Show Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi Aile'nin 6. bölümünde Devin ve Aslan'ın çiftlikte yaşamaya başlamasıyla birlikte Hülya, aile üstündeki hakimiyetin kendisinde olduğunu göstermek için harekete geçer.

Devin'i, Soykan kurallarıyla tanıştırır. Bu kuralların kendi özgürlük alanını ihlal ettiğini düşünen Devin, Hülya'yla karşı karşıya gelir.

Aslan ise Devin'le baş başa bir akşam planlar. Volta'da birlikte geçirdikleri gece, Devin'in Aslan'ı bugüne kadar yüzleşemediği bir gerçekle burun buruna getirmesi, tüm dengeleri değiştirecektir.

Aile dizisininj Yusuf Soykan'ı (Tamer Yiğit) kimdir?

İbo, çıkan yangından sonra Aslan ile yeni bir mücadeleye girer ve büyük bir hamle yapar. Aslan'ı en büyük korkusuyla, Yusuf Soykan'ın oğluna bıraktığı mektupla yüzleştirecektir. Ancak babasının hatıralarıyla sarsılan tek kişi Aslan değildir. Cihan da aynı duygularla Devin'in kapısını çalar. Devin bu konuda Cihan'a iyi gelirken; Aslan'a zarar verecektir.

Diğer taraftan Aslan'ın arkasından kurduğu karanlık planını işletmeye devam eden Ati; Ceylan'ı davet ettirdiği partide onunla yakınlaşır. Aynı partide Yağmur'un karşılaştığı kişi ise hem Yağmur hem Soykanlar için geçmişin karanlık defterlerinin açılmasına sebep olacaktır.

Ati ve Ceylan'ın yakınlaşması dikkat çekerken, gece kulübünde Yağmur'a 'Hande' diyerek yaklaşan kişi merak uyandırıyor.

Düzenlenen bir aile yemeğinde Devin ve Hülya'nın arasında çıkan büyük bir kavga, kopacak fırtınanın habercisi olurken Aslan bu kavgaya şahitlik eder. Devin'in karşısında daha önce tanışmadığı bir Aslan vardır. Ve şimdi yüzleşme sırası Devin'dedir.

11 Nisan reyting sonuçları: Üç Kız Kardeş, Aile, Tetikçinin Oğlu dizi reytingleri