4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

Aldatmak 4. Bölüm full izle Youtube! Aldatmak 4. bölüm izle tek parça!

Aldatmak 4. Bölümüylle izleyicisinin karşısına çıktı. Atv'de yayınlanan dizinin yeni bölümünde Yeşim'in cüretkar hamleleri, Güzide'nin iş hayatında zor duruma düşmesine sebep olur. Aşık olduğu kadının bu yönüne ilk defa şahit olan Tarık, aldığı kararlarının sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalacaktır. İşte Youtube üzerinden Aldatmak 4 bölüm izleme bağlantısı ve yeni bölüm özeti. Aldatmak 4. Bölüm full izle

13 Ekim 2022 Perşembe 20:43 - Güncelleme:
Aldatmak 4. Bölüm full izle Youtube! Aldatmak 4. bölüm izle tek parça!

Aldatmak dizisi 4. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu'nun yer aldığı dizinin yeni bölümünde çocukların babalarına "Annemle böyle konuşamazsın!" diyerek tepki koyması damga vurdu. Güzide kocasına açtığı davayı kazanacak mı? Aldatmak 4. Bölümü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın. Aldatmak 4 bölüm full izle Youtube!

ALDATMAK 4. BÖLÜM İZLE!

Aldatmak dizisinin 4. bölümünde Oylum'u kurtarmanın yollarını arayan Güzide'nin kararlılığı Sezai'yi etkiler. Davaya bakan hâkime ulaşan Güzide, Oylum'u tutuksuz yargılatmanın yolunu bulmuş gibidir.

Oylum'u kurtarmak için karşı cepheyle savaş halinde olan Güzide için, yaptığı cesur hamlenin bedeli çok ağır olacaktır.

Kaan'ı kazayla bıçaklayan Ozan işlemediği bir cinayetin vicdani yüküyle Oltan'ın eline düşer. Oltan, bir yandan Yenersoy Ailesi'ne dostluk ederken diğer yandan aileye karşı kozlarını biriktirmektedir.

Tolga ile yakınlaşan ve halen Amerika'ya gitme hayalinden vazgeçmeyen Oylum ise hislerine karşı koymaya çalışmaktadır.

Güç sarhoşluğu yaşamakta olan Yeşim, istediklerini alamayınca Güzide'ye düşman kesilir. ,

Yeşim'in cüretkar hamleleri, Güzide'nin iş hayatında zor duruma düşmesine sebep olur.

Aşık olduğu kadının bu yönüne ilk defa şahit olan Tarık, hem özel hem de profesyonel hayatında kararlarının sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalacaktır.

atv'nin yeni dizisi Aldatmak, dün akşam ekrana gelen son bölümüyle de izleyiciden tam not aldı ve reyting listesinde ilk sıraya oturdu.

13 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Camdaki Kız, Mahkum, Aldatmak reyting sıralaması