25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Arka Sokaklar Ali (Alp Korkmaz) diziden ayrılıyor mu? Arka Sokaklar'da bir ayrılık daha!

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar'da bu yıl ayrılık haberleri peş peşe geliyor. Sevilen oyuncular Yüsra Geyik ve Onur Bay'ın ayrılıkların ardından bir iddia daha gündeme geldi. Yayınlanan ilk sezon itibariyle kadroda yer alan Alp Korkmaz'ın da kadrodan ayrılacağı iddia ediliyor. Dizinin takipçileri 'Arka Sokaklar Ali (Alp Korkmaz) diziden ayrılıyor mu?' sorusuna yanıt arıyor. İşte konu ile ilgili merak edilenler...

10 Ağustos 2021 Salı 12:18 - Güncelleme:
Arka Sokaklar Ali (Alp Korkmaz) diziden ayrılıyor mu? Arka Sokaklar'da bir ayrılık daha!

Arka Sokaklar dizisinde yeni sezon öncesi ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Sevilen oyuncular Yüsra Geyik ve Onur Bay'ın ardından bir ayrılık iddiası daha gündeme geldi. Dizide Komiser Ali rolünü oynayan Alp Korkmaz'ın Arka Sokaklar'dan ayrılacağı iddia edildi. Peki Arka Sokaklar'ın Ali'si Alp Korkmaz diziden ayrılıyor mu? İşte detaylar...

ARKA SOKAKLAR ALİ DİZİDEN AYRILIYOR MU?

5 sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin ilk bölümünden bu yana Ali rolünü canlandıran Alp Korkmaz'ın Arka Sokaklar'dan ayrıldığı iddia edildi.

Tv100'ün haberine göre; Alp Korkmaz'ın Eylül'de 16. sezonuyla ekranlara dönecek olan dizinin yeni bölümlerinde rol almayacağı öne sürüldü.

Konuyla alakalı oyuncu ve yapımcılar tarafından herhangi bir açıklama gelmedi.

ARKA SOKAKLAR 16. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Erler Film'in kurucusu, duayen yapımcı Türker İnanoğlu'nun imza attığı Kanal D'nin "Arka Sokaklar" dizisi eylül ayında 16. sezonuna başlıyor.

Usta yönetmen Orhan Oğuz ve Kerem Saka'nın yönettiği dizide Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Yiğitcan Ergin ve Oya Okar gibi ana kadroda olan oyuncular projeye devam ediyor.

Yasmin Erbil Yasak Elma'da oynayacak!

Sabina Toziya kimdir, nereli?