19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Aziz 6. bölüm full izle Youtube! Aziz 6. Bölüm izle!

Aziz, 6. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Show TV'nin yapımını O3 Medya'nın, yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği, proje danışmanlığını Zeynep Günay Tan'ın gerçekleştirdiği Aziz'in 6. bölümünde Aliş'in tutuklanıyor. Aziz, küçük çocuğu kurtarmak için ne yapacak? Aziz 6. bölüm izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor.

10 Aralık 2021 Cuma 20:47 - Güncelleme:
Aziz 6. bölüm full izle Youtube! Aziz 6. Bölüm izle!

Aziz 6. Bölüm izleyenleriyle buluştu. Başrollerini Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın paylaştığı Aziz, 6. bölümde Aziz hala Dilruba'ya aşık olduğunu itiraf ederken ikili arasında aşk dolu dakikalar yaşandı. Aziz ile Dilruba'nın birbirlerine duygularını açtıkları anlara şahit olan Efnan ise hayal kırıklığı yaşadı. Peki Dilruba Adem'le evlenecek mi? Aziz 6. bölümü full izlemek için Youtube ve Show Tv bağlantılarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

AZİZ 6. BÖLÜM İZLE!

Show TV'nin yapımını O3 Medya'nın üstlendiği dizisi Aziz, heyecan dolu yeni bölümüyle bu hafta da izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başardı.

AZİZ 6. BÖLÜM FULL İZLE YOUTUBE

Aliş'in tutuklanıyor. Aziz, küçük çocuğu kurtarmak için mücadele veriyor.

Aziz hala Dilruba'ya aşık olduğunu itiraf ederken ikili arasında aşk dolu dakikalar yaşanıyor. Aziz ile Dilruba'nın birbirlerine duygularını açtıkları anlara şahit olan Efnan ise hayal kırıklığı yaşıyor.

Aziz'in "Adem'le evlenme" demesi ve aşkını itiraf etmesi üzerine Dilruba'nın vereceği karar ise merakla bekleniyor.

AZİZ 6. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Show TV'nin yapımını O3 Medya'nın üstlendiği dizisi Aziz, Cuma akşamı reyting listelerine damga vurmaya devam ediyor.

Aziz 6. bölümde Adaletsizliğin hüküm sürdüğü bir şehirde adalet uğruna savaşan Aziz, hayatî bir karar vermek zorunda kalır.

Aziz 6. Bölümde Adem, Dilruba'yı kendisiyle evlenmesi için zorlarken Efnan, Aziz ile Dilruba'yı gördükten sonra Hatice Ana ile vedalaşarak gitmeye karar veriyor.

Dilruba, Galip Bey'e düğünün gerçekleşmeyeceğini söylerken Aziz, Dilruba'ya verdiği kuşun kafesini boş görünce panikle harekete geçiyor.

Dilruba ve Adem evlenmek üzereyken, Aziz'in tek bir hamlesi tüm dengeleri bozar.

Dilruba'yı Adem'in yanında gelinlikle gören Aziz büyük bir şok yaşarken "Dilruba, Adem ile evlenecek mi?" sorusunun yanıtı merak ediliyordu.

Aziz'in Dilruba'dan bir türlü kopamadığına şahit olan Efnan yıkılmıştır, bir daha dönmemek üzere gitmeye karar verir. Aşk ve adaletin direnişine şahit olduğumuz bu bölümde herkes tek bir soruyla sınanır: Gitmek mi daha zordur yoksa kalmak mı?

"GİT AZİZ..."

Aziz'in 6. Bölümünde; Aziz, Dilruba'nın Adem ile evleneceği haberini alınca büyük bir yıkım yaşadı. Dilruba'yı vazgeçirmek için düğüne gelen Aziz, Dilruba'nın karşısına çıktı. Onunla gelmesini isteyen Aziz'e Dilruba'nın cevabı 'git' oldu...

AZİZ, EFNAN'LA İLGİLİ BÜYÜK GERÇEĞİ ÖĞRENİYOR!

Aziz'in 6. Bölümünde; Dilruba'yı kaybetmenin yıkımını yaşayan Aziz bir darbe de Efnan'dan aldı.

Hatice Ana Efnan'ın gittiğini söylediğinde önce önemsemeyen Aziz, Efnan'ı kurtarırken düşürdüğü annesinin kolyesini görünce neler olduğunu anladı ve büyük bir şok daha yaşadı.

Aşk Mantık İntikam 25. son bölüm izle!

Ada Masalı final bölümü izle Puhutv!