18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 22.bölüm full izle! Barbaroslar 22. Bölüm izle!

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, 22. bölümüyle TRT1'de ekrana geldi. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener ve Yetkin Dikinciler'in yer aldığı Barbaroslar'ın 22. bölümünde; Oruç Reis ve Antuan, Gabriel ve adamları tarafından esir alınmıştı. Oruç ve Antuan'ın başına neler gelecek? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 22. bölümü tek parça halinde izlemek isteyenler için Barbaroslar son bölüm full izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor.

3 Mart 2022 Perşembe 23:57 - Güncelleme:
Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 22.bölüm full izle! Barbaroslar 22. Bölüm izle!

Barbaroslar dizisi 22. Bölümüyle izleyiciyle buluştu. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölümde Venedik filolarının yerini değiştirmek için açık denizde harekete geçen Hızır, Piri Reis ve leventler, Pablo ve adamlarının ok yağmurları altında mahsur kalmıştı. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 22.bölümde Hızır, Piri Reis ve leventlerini bu ateş çemberinden kim kurtaracak? Barbaroslar 22. Bölüm full izle

Midilli'den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alan dizi Barbaroslar, Sipahi Yakup Ağa'nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas'ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatıyor. İşte Barbaroslar 22. bölüm full izleme bağlantısı ve son bölüm özeti.

BARBAROSLAR 22. BÖLÜM İZLE

Başrollerinde; Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan, Melis Babadağ, İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu'nun yer aldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi her Perşembe TRT 1'de.

BARBAROSLAR: AKDENIZ'IN KILICI 23.BÖLÜM ÖN İZLEME

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI 22. BÖLÜM ÖZETİ

TRT 1 ekranlarının dev projesi Barbaroslar'ın 22. bölümü yayınlandı.

ES Film imzalı, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca'nın üstlendiği, senaryosu Mustafa Burak Doğu tarafından kaleme alınan, Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin son bölümünde Levitha Adası'na yapılan saldırıya son anda yetişerek Gabriel'in filosunu ele geçirmeyi başaran Oruç Reis, Mesih Paşa'nın tüm uyarılarına rağmen donanmayı teslim etmemişti.

Savunmasını Osmanlı karşısında yapmak için Gelibolu'da düzenlenecek toplantıya gitmeyi kabul eden Oruç Reis ve Antuan, gemiye bindiklerinde Gabriel ve adamları tarafından esir alınmıştı.

Gabriel'in köle yapacağını söylediği Oruç ve Antuan'ın başına neler gelecektir?

Kurduğu planla Oruç'un yakalanmasını sağlayan Şahbaz, Kelemez'deki boşluktan nasıl faydalanacaktır?

Heyecanla izdivaçlarının gerçekleşmesini bekleyen Isabel, Oruç'un kaybolması ardından ne yapacaktır?

Venedik filolarının yerini değiştirmek için açık denizde harekete geçen Hızır, Piri Reis ve leventler, Pablo ve adamlarının ok yağmurları altında mahsur kalmıştı. Hızır, Piri Reis ve leventlerini bu ateş çemberinden kim kurtaracaktır?

Hızır, Oruç ve Antuan'ı kurtarmak için nasıl bir yol izleyecektir?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 22. bölümde Kelemez'deki vazifesinin elinden alınmasına içerleyen İlyas ile Oruç'un arası açılmaya yüz tutmuştu. Her fırsatta İlyas'ı Oruç Reis'e karşı kışkırtmaya çalışan Mesih Paşa İlyas'ı kendine nasıl çekecektir?

Mesih Paşa'dan imtiyazla Kelemez'e gelen Firuze, Hüma ve ailesinden intikamını nasıl alacaktır?

Şahsenem, hayatını kurtaran Hızır'dan çok etkilenmişti. Bu durum karşında Meryem'in tutumu ne olacaktır?

3 Mart 2022 Perşembe reyting sonuçları açıklandı mı? Survivor, Camdaki Kız, Mahkum reyting sıralaması

Kuruluş Osman 84.bölüm izle full hd tek parça!

Oğlum dizisi 4. bölüm full izle Youtube!