4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

Ben Bu Cihana Sığmazam 1.bölüm full izle! Ben Bu Cihana Sığmazam 1. Bölüm izle tek parça!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi 1. bölümüyle ATV'de ekrana geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncularının yeniden bir araya geldiği dizinin yapımcılığını Oktay Kaynarca, Seyfi Şahin ve Onur Tan üstleniyor. Ben Bu Cihana Sığmazam 1. Bölümü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın. Ben Bu Cihana Sığmazam 1. bölüm full izle tek parça!

20 Eylül 2022 Salı 19:59 - Güncelleme:
Ben Bu Cihana Sığmazam 1.bölüm full izle! Ben Bu Cihana Sığmazam 1. Bölüm izle tek parça!

Ben Bu Cihana Sığmazam 1. Bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil'in yer aldığı dizide 15 yıl önce öldü gösterilen ve Özbekistan'a giderek orada yeni bir hayat kurmak zorunda kalan Cezayir Türk'ün hayatı ele alınacak. Ben Bu Cihana Sığmazam 1. Bölüm full izleme bağlantısı haberimizde yer alıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam 1. bölüm izle tek parça!

BEN BU CIHANA SIĞMAZAM 1. BÖLÜM IZLE TEK PARÇA!

Yapımı Güzel Adamlar Medya'ya ait olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yapımcılığını Oktay Kaynarca, Seyfi Şahin ve Onur Tan üstleniyor.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 2. BÖLÜM FRAGMANI | 'ONURLU BİR ADAM OLARAK...'

Ben Bu Cihana Sığmazam her Salı 20.00'de atv'de!

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM KONUSU

15 yıl önce öldü gösterilen ve Özbekistan'a giderek Temur Turan adıyla orada kendine yeni bir yaşam kurmak zorunda kalan Cezayir Türk (Oktay Kaynarca), kızının kaçırılması yüzünden İstanbul'a geri dönmek zorunda kalır.

Köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir Türk, devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alır. Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yeni bir hayata başlar.

Cezayir Türk, yurtdışında devam eden operasyonlarda bir yaralanma sonucu sınır tanımayan doktorlardan Firuze ile tanışır. Her ne kadar eşini ve ailesini özlese de onlara bir daha dönemeyeceğini bilmektedir.

Firuze'ye aşık olup yeniden bir aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre olur ve tekrardan hayata, İstanbul'a dönmek zorunda kalır. Fakat bu gelişmelerden ne yeni ailesinin ne de yıllardır onu özleyen ve mezarında dua eden ailesinin haberi vardır.

Emanet ederek geride bıraktığı İstanbul ise bambaşka bir İstanbul olarak karşısına çıkacaktır.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM OYUNCULARI

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde; Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), , Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam) gibi oyuncular yer alıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları kimlerdir?

atv'nin merakla beklenen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam 1. Bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi.

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın 1. bölümünde, uzun süredir ailesi dahil herkesin öldü bildiği Cezayir Türk İstanbul'a döndü. İki ülkede farklı bir hayat kuran Cezayir Türk'ün dönüşü ailede şok etkisi yarattı.

Oktay Kaynarca'nın Ben Bu Cihana Sığmazam'daki kızı, eski başbakanın yeğeni çıktı!

Cezayir, kaçırılan kızı için çatışmaya girip kızını kurtaran Cezayir Türk'ün "Yokluğumda kim kendini adam yerine koyduysa bilsin ki Cezayir Türk geri döndü!" sözleri ilk bölüme damga vurdu.

Cezayir Türk'ün İstanbul'a dönmesi, Buhara'da yaşayan eşini de harekete geçirdi. Buhara'da farklı bir ailesi olan ve Temur Turan adını kullanan Cezayir'in şimdi neler yapacağı merak konusu haline geldi.