19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm izle tek parça 20.bölüm! Ben Bu Cihana Sığmazam 20 bölüm full izle!

Ben Bu Cihana Sığmazam 20. Bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Yeni bölümde Cezayir, Müjgan ve Ekabir'in nikahı sırasında Leyla'ya romantik bir sürpriz yapmaya hazırlanır. Fakat Cezayir'in ölüm emri verilir. Cezayir, Leyla için hazırladığı sürpriz yapabilecek mi? Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil'in yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam 20. Bölüm tek parça izleme bağlantısı ve yeni bölümde yaşananlar haberimizde... Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm full izle!

28 Şubat 2023 Salı 15:25 - Güncelleme:
Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm izle tek parça 20.bölüm! Ben Bu Cihana Sığmazam 20 bölüm full izle!

Ben Bu Cihana Sığmazam 20. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Ben Bu Cihana Sığmazam son bölümde Cezayir'in "Belinde silah taşıyan adamın yolunda gül, gonca yoktur! İlla bir şekilde ölümün kayığına binersin" sözü damga vurdu. Atv'de yayınlanan dizinin yeni bölümüne Cezayir'in vurulması damga vurdu. Cezayir ölecek mi? Ben Bu Cihana Sığmazam 20. bölümü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın. Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm izle tek parça (20. bölüm)

BEN BU CIHANA SIĞMAZAM 20. BÖLÜM IZLE (SON BÖLÜM TEK PARÇA)

Yapımı Güzel Adamlar Medya'ya ait olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yapımcılığını Oktay Kaynarca, Seyfi Şahin ve Onur Tan üstleniyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümüyle Salı 20.00'de atv'de!

BEN BU CIHANA SIĞMAZAM 20. BÖLÜM ÖZETİ

Ben Bu Cihana Sığmazam, yeni bölümüyle ekrana geldi. Yeni bölüme Cezayir'in vurulması damga vururken Firuze'nin intikam için yaptığı hamle gözler önüne serildi.

Atv'nin sürükleyici dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın 20. bölümünde; Cezayir ve Firuze, pakt tarafından evlatlarıyla ilgili büyük bir tehdit alır. Cezayir, Beyler Divanı'nın hain üyesi Özdemir'den, ağabeyinin gerçek katilini öğrenmeye çalışır. Cezayir'in ağabeyinin katili, herkesin korktuğu bu düşman kimdir?

Cezayir bu büyük düşman karşısında kendi safını sıklaştırmak için en yakınlarından gerçek bir bağlılık bekler. Tedbir için ailesini hiç umulmadık birine emanet eder. Cezayir ailesini kime emanet edecek?

Cezayir giderek Bassilius'un gerçek kimliğine yaklaşır. Sınırının daraldığını fark eden Bassilius, Cezayir kendi ipini çekmeden Tatavlalı'ya Cezayir'in ölüm emrini verir.

Firuze, Gülendam'ın tüm hastane süreçleriyle ilgilenir ve Gülendam'ı evine getirmesiyle herkesin gözünde temize çıkar fakat Leyla bu arada Süheyla'nın hamileliğini öğrenmiştir. Bu konuda Leyla ve Firuze yeniden karşı karşıya gelir.

Firuze, Mercan'ın bir anda ortadan kaybolmasıyla onun kaybından sorumlu tuttuğu kişinin boğazına neşteri dayayıp Mercan'ın yerini öğrenmeye çalışır. Firuze'nin neşterle tehdit ettiği kişi kimdir?

Ekabir büyük aşkı Müjgan'la evlenmek için hazırlık yapmaya başlar. Bu konuda en yakın arkadaşı Cezayir, Ekabir'e destek olur.

Cezayir, Müjgan ve Ekabir'in nikahı sırasında Leyla'ya romantik bir sürpriz yapmaya hazırlanırken düşmanları bu sürprizi yapmasına izin vermez.

28 Şubat reyting sonuçları: Ben Bu Cihana Sığmazam, Gecenin Ucunda, Taçsız Prenses dizi reytingleri

Üç Kız Kardeş dizisi son bölüm izle YouTube!

Gecenin Ucunda 18. Bölüm full izle Star Tv!

  • ben bu cihana sığmazam
  • izle
  • tek parça
  • dizi
  • son bölüm