28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Ben Bu Cihana Sığmazam 3. Bölüm izle!

Ben Bu Cihana Sığmazam 3. bölümüyle izleyenleri aksiyon dolu sahnelerle karşıladı. Cezayir, Leyla'yı vuran kişinin kim olduğunu öğrenir. Şimdi sırada Yakup'u yakalamak vardır. Ben Bu Cihana Sığmazam 3. Bölümü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayın.

4 Ekim 2022 Salı 19:52 - Güncelleme:
Ben Bu Cihana Sığmazam 3. Bölüm izle!

Ben Bu Cihana Sığmazam 3. Bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Cezayir intikam peşinde... Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil'in yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam 3. Bölüm full izleme bağlantısı ve yeni bölümde yaşananlar...

BEN BU CIHANA SIĞMAZAM 3. BÖLÜM IZLE!

Yapımı Güzel Adamlar Medya'ya ait olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yapımcılığını Oktay Kaynarca, Seyfi Şahin ve Onur Tan üstleniyor.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 4. BÖLÜM FRAGMANI | 'SENİ BİR DAHA GÖRMEK İSTEMİYORUM!'

BEN BU CIHANA SIĞMAZAM 3. BÖLÜM ÖZETİ

Atv'nin sürükleyici dizisiBen Bu Cihana Sığmazam'ın 3. bölümünde; Leyla vurulduktan sonra da umutsuzca son mermisine kadar çatışmaya devam eden Cezayir artık Leyla ile sonlarının geldiğini düşünmektedir.

Suna annesinin başına gelen bu felaket için babasını suçlamaktadır. Bu arada Leyla derhal ameliyata alınır. Artık tüm aile endişeli bir şekilde ameliyatın en iyi şekilde sonuçlanmasını beklemektedir.

Cezayir ise Leyla'yı vuranları bulup intikam almak için vakit kaybetmeden harekete geçmiştir bile.

"BANA BIR ISIM GETIR, ONA ISMINI UNUTTURAYIM!"

Kısa sürede Leyla'yı vuran tetikçiyi yakalamayı başarır ve onu konuşturarak arkasındaki kişinin Ayı Boğan Yakup olduğunu öğrenir. Şimdi sırada Yakup'u yakalamak vardır.

Ben Bu Cihana Sığmazam her Salı 20.00'de atv'de!

4 Ekim 2022 Salı reyting sonuçları: Baba, Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam reyting sıralaması

Kusursuz Kiracı dizisi erken final yaptı! Kusursuz Kiracı neden final yaptı?

Üç Kız Kardeş 20. Bölüm full izle Youtube!