29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Camdaki Kız 58. son bölüm izle tek parça! Camdaki Kızı dizi 58. bölüm full izle!

Camdaki Kız 58. bölüm izleyicisiyle buluştu. Camdaki Kız 58. bölümde Nalan, yeni bir hayat kurmaya karar veriyor! Nalan'ın konağı terk etmesi ve Sedat'a boşanma davası açması herkesi şoke ediyor. Sedat, Cana'ya giderken Nalan da Hayri'yle birlikte yeni bir hayat kurmak için harekete geçiyor. Feride, Nalan'a engel olabilecek mi? Camdaki Kız 58. bölümü izlemek isteyenler için Kanal D ve Youtube Camdaki Kız son bölüm izleme linki sizlerle. Camdaki Kızı dizi 58. bölüm full izle!

24 Kasım 2022 Perşembe 19:59 - Güncelleme:
Camdaki Kız 58. son bölüm izle tek parça! Camdaki Kızı dizi 58. bölüm full izle!

Camdaki Kız 58. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız 58. son bölümde Nalan, Cana'nın Sedat'tan hamile olduğunu öğrendikten sonra evi terkediyor. Hayri ile yeni bir yola çıkmaya karar veren Nalan'ı neler bekliyor? Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız son bölüm izleme sayfasına haberimizdeki linkten ulaşabilirsiniz. Camdaki Kızı dizi 58. bölüm full izle!

CAMDAKİ KIZI DİZİ 58. BÖLÜM FULL İZLE!

Kanal D'nin, yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği Camdaki Kız dizisi, izleyici tarafından her Perşembe reytinglerde zirvede yer alıyor.

CAMDAKİ KIZ 58. BÖLÜM FULL İZLE YOUTUBE

Başrollerinde; Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Nur Sürer, Enis Arıkan, Tamer Levent, Cihangir Ceyhan ve Devrim Yakutoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız, her hafta perşembe akşamı saat 20.00'da Kanal D'de...

CAMDAKİ KIZ 58. BÖLÜM ÖZETİ

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı dizisi Camdaki Kız dizisi 58. bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Cana'nın bebek itirafı üzerine konağa gelen Nalan, hem Sedat'la hem de tüm Koroğlu ailesi ile yüzleşir.

Tüm ısrarlara ve Feride'ye rağmen evi terk eden Nalan soluğu Billur'un yanında alır. Hayri ise yine tüm desteğiyle Nalan'ın yanındadır. Nalan ise bu desteğe kayıtsız kalamaz.

NALAN EVİ TERK EDİYOR!

Sedat'la Cana arasındaki gerçekleri öğrenen Nalan, yüzüğünü Sedat'a fırlatarak evi terk eder. Feride'nin sözlerine aldırış etmeyen Nalan, herkese rest çeker!

NALAN'IN EVİ TERK ETMESİNİN YANKILARI BÜYÜK OLUYOR!

Sedat ise Cana'dan hesap sormak için Cana'nın Alp'le yaşadığı eve gidince Alp'le yeni bir kavgaya tutuşur. Feride'nin de Sedat'ın da Nalan'ın gidişini kabullenmeye niyeti yoktur.

NALAN, YENİ BİR HAYAT KURMAYA KARAR VERİYOR!

Nalan'ın konağı terk etmesi ve Sedat'a boşanma davası açması herkesi şoke ediyor. Sedat, Cana'ya giderken Nalan da Hayri'yle birlikte yeni bir hayat kurmak için harekete geçiyor. Feride, Nalan'a engel olabilecek mi?

24 Kasım reyting sonuçları: 2022 Dünya Kupası eleme maçları, Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi reyting sıralaması

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 19. bölüm izle!

Star Tv Gecenin Ucunda 8. Bölüm full izle!