23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Destan 20. Bölüm izle son bölüm! Destan 20. bölüm full izle!

Destan 20. Bölümüyle izleyenleri yine ekran başına kilitledi. Atv'nin Bozdağ Film imzalı dizisi Destan'ın ekrana gelen son bölümüne Alpagu Han'ın 'Bir kağan olarak başım dik ama bir baba olarak başım eğik!' sözü damga vurdu. Akkız Batuga'yı bulacak mı? Mei Jin'in hain planı ne? İşte Destan 20. bölüm izleme sayfası ve son bölümde yaşananlar... Destan 20. Bölüm full izle (Youtube, atv)

19 Nisan 2022 Salı 20:05 - Güncelleme:
Destan 20. Bölüm izle son bölüm! Destan 20. bölüm full izle!

Destan, 20. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Ebru Şahin, Edip Tepeli, Selim Bayraktar, Burak Tozkoparan ve Deniz Barut'un yer aldığı Destan'ın 20. bölümünde Mei Jin, Batuga'yı tuttuğu yeri gizlice Kaya'ya haber verir. Kurduğu oyuna göre Kaya Batuga'yı öldürecek, Alpagu da bir oğlunun diğer oğlunu öldürdüğünü görecektir. Mei Jin'in oyunu başarılı olacak mı? Destan 20. bölüm izle (son bölüm tek parça)

DESTAN 20. BÖLÜM İZLE!

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ'a ait; yönetmenliğini Emir Khalilzadeh'in yaptığı, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem'in kaleme aldığı 'Destan'ın başrollerini Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar üstleniyor.

DESTAN 20. BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA (YOUTUBE)

Bozdağ Film imzalı 'Destan' dizisinde Orta Asya'nın çetin bozkırlarında Gök Kağanı Korkut Han'ın yetim bıraktığı Akkız'la babasının sarayında ezilen Gök Tegini çolak Batuga'nın hikayesi anlatılıyor.

DESTAN 20. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Destan 20. bölümde Akkız'ın hamlesi, Ulu Ece'yi köşeye sıkıştırır. Alpagu Han, Temur'un doğumunda taktığı yüzüğün niye Vargı Beg'in üzerinden çıktığını sorar. Ulu Ece yolun sonuna mı gelmiştir?

Ulu Ece'ye hamlesini yapan Akkız, Temur ile birlikte Kaya'nın peşine düşer ve Batı Gök Kağanlığına gider.

Akkız ve Temur, Kaya'ya her şeyi itiraf ettirebilecekler mi?

ME JIN TEK OYUNLA BÜTÜN RAKIPLERINDEN KURTULACAK MI?

Dağ baskını suçu üzerlerine kalmasın diye imparator babasının emriyle Batuga'yı kurtarıp bir çukura kapatan Mei Jin, Kaya onları suçlayınca emin olur; Dağ baskınını Ulu Ece ve Kaya yapmıştır.

Mei Jin, Oyununun ikinci aşamasına geçer ve Batuga'yı tuttuğu yeri gizlice Kaya'ya haber verir. Hemen ardından Alpagu Han'ı da oraya gönderir.

Kurduğu oyuna göre Kaya Batuga'yı öldürecek, Alpagu da bir oğlunun diğer oğlunu öldürdüğünü görecektir. Mei Jin'in oyunu başarılı olacak mı?

ÇOLPAN VE BALAMIR'IN ŞEYTANI PLANI!

Obasındaki büyük kıyımla yıkılan Çolpan, Gök sokaklarını da Dağ kadar boş bırakmaya ant içer ve Balamir'le birlikte Gök Orda'ya gelir.

Yaptıkları şeytani plan, sadece Gök Saray'ı değil Gök Kağanlığını da bitirebilecek bir plandır ancak karşılarında Saltuk'u bulurlar. Saltuk Çolpan'a olan aşkına rağmen bu planı açığa çıkarabilecek mi?

ALPAGU HAN'IN BÜYÜK HAMLESI

Destan'ın ekrana gelen don bölümünde herkes Alpagu Han'ı yönlendirmeye çalışırken, Alpagu Han kendi büyük hamlesini yapar.

Herkesi çok zor bir karar vermek zorunda bırakacak olan bu hamle, ülkenin ve ailenin geleceğini nasıl etkileyecektir?

19 Nisan 2022 Salı reyting sonuçları: Baba, Survivor, Destan, Üç Kız Kardeş...

Kuruluş Osman 91.bölüm izle full hd tek parça!