18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Masumlar Apartmanı 44. Bölüm fragmanı yayınlandı! Masumlar Apartmanı yeni bölümde neler yaşanacak?

Masumlar Apartmanı 44. Bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'in ilgiyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı'nın ekrana gelen son bölümüne Han'ın Esat ve Gülben için alt katlarını temizleyip sürpriz yapması damga vurdu. Esat'ın bu işe ne tepki vereceği merakla beklenirken Masumlar Apartmanı 44. bölüm fragmanında Safiye, dünürlerinin yanında kendini kaybediyor. Peki Masumlar Apartmanı yeni bölümde neler yaşanacak?

20 Ekim 2021 Çarşamba 11:52 - Güncelleme:
Masumlar Apartmanı 44. Bölüm fragmanı yayınlandı! Masumlar Apartmanı yeni bölümde neler yaşanacak?

Masumlar Apartmanı 44. bölüm fragmanı yayınlandı. Masumlar Apartmanı'nın son bölümünde yaşananlar izleyenleri yine ekran başına kilitledi. Dizinin finalinde Gülben, Han ve Safiye'nin Esat'a emirvaki yaparak kendi apartmanlarında bir ev ayarlamaları herkesi şaşırttı. Bu finalin ardından yeni bölümde neler yaşanacağı heyecan içerisinde beklenmeye başlandı. Peki Masumlar Apartmanı yeni bölümde neler olacak? İşte Masumlar Apartmanı 44. bölüm fragmanı ile ilgili detaylar ve son bölüm özeti.

MASUMLAR APARTMANI 44. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TRT 1'in sevilen psikolojik dizisi Masumlar Apartmanı'nın 44. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Masumlar Apartmanı'nın son bölümünde Gülben ve Esat'ın evlenince oturmaları için hazırladıkları ev, Esat'ı çaresizliğe sürükledi. İşte son bölümde yaşananlar...

OGM Medya imzalı dizinin başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Melisa Şenolsun yer alıyor.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM ÖZETİ

Safiye, yaşadığı hayal kırıklığının ardından beklenmedik şekilde canlı ve neşelidir. Naci ise içinde bulunduğu çıkmazı çözebilmek için çaresizce çırpınır.

Gülben, Safiye'nin halinden endişe duysa da elinden bir şey gelmez. Bir yandan da Şennur ve eltileriyle geçireceği günü sorunsuz atlatabilme derdindedir. Ancak yüzleşmek zorunda kalacağı bazı gerçekler onu daha da derin bir endişeye sürükleyecektir. Sonunda korkularından kurtulmak için attığı adım, belki de hayallerinin sonu olacaktır.

Ceylan'ın dönüşü, Han'da hiç kapanmamış bir yarayı yeniden kanatır ve hıncını Rüya'nın yaralarına sebep olan kişiden çıkarır.

Yargı 6.yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı! Katil en yakın arkadaşı çıktı...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. Bölüm Fragmanı yayınlandı! EDHO yeni sezonda neler olacak?