26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Sadakatsiz 10.bölüm izle!

Sadakatsiz 10. bölüm yayınlandı. Sadakatsiz 10. Bölümde; Volkan, oğlu Ali'yi kahvaltıya davet ettiğinde doktor Turgay ile at çiftliğine gideceklerini öğreniyor. Bunun üzerine Derin'i de alıp aynı yere giden Volkan, Asya'ya hesap soruyor. Öte yandan hapisten çıkan Selçuk, Volkan'ın kışkırtmasıyla birlikte Asya'nın başına bela oluyor.

16 Aralık 2020 Çarşamba 21:01 - Güncelleme:
Sadakatsiz 10.bölüm izle!

Sadakatsiz dizisi 10. bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi. Volkan, Asya'yı kıskanmaya başlıyor... Sadakatsiz 10.bölüme Derin'in; Volkan'ın Asya ile tartışmasını görmesi damga vurdu. Asya'nın Turgay'la olan yakınlaşması Volkan'ı çıldırtır. Volkan, her ne kadar Asya'yı kıskanmadığını söylese de en büyük korkusu onun bir başkasıyla birlikte olmasıdır. Öte yandan Selçuk yeniden Asya'nın başına bela oluyor. Yayınlanan bölümün ardından yeni bölümden ilk sahne ekrana geldi. İşte Sadakatsiz 10. bölüm izleme linki ve yeni bölüm fragmanı.

SADAKATSİZ 10. BÖLÜM İZLE KANAL D

Sadakatsiz 11.bölüm izle!

SADAKATSİZ 10.BÖLÜM ÖZETİ

Asya'nın partiye gelişiyle tadı kaçan Derin, sonradan şovunu yapıyor. Ali'nin çantasını evde unutan Asya, partiye geri dönmek zorunda kalıyor. Tam da o sırada Derin'le Volkan'ı dans ederken görüyor. Bir anda kendi geçmişi gözünün önüne geliyor. Volkan'ın ona evlilik teklifi etmesi ve dansları aklına geliyor. O sırada evden ayrılırken ise Derin onu fark ediyor. Asya'yı kendince bozmaya çalışan Derin, sözleriyle onu yaralamak istiyor ve adeta dalgaya alıyor. Asya ise onun tüm bu davranışları karşısında kendini hiç bozmadan çıkıp gidiyor.

Asya, Ali’yle kurduğu iki kişilik dünyanın Volkan tarafından tehdit edilmesine izin vermeyecektir. Ancak Ali için onunla bir ateşkes yapması gerektiğinin farkındadır. Asya’nın sınırlarını zorlamaktan vazgeçmeyen Volkan’ın kararları, Derin’i huzursuz etse de, Volkan, Asya ile Ali’nin hayatının bir parçası olduğunu ispat etmekte kararlıdır.

Sadakatsiz dizisinin ekrana gelen 10. bölümünde; Volkan'ın oğlu Ali'ye 'Hadi kahvaltıya gidelim' demesi sonrası aldığı cevapla dumura uğrar.

Ali babasına "At çiftliği var oraya gideceğiz, Turgay abiyle gidiyoruz arada..." demesiyle Volkan'ın kıskançlık duyguları kabarır.

Sadakatsiz 10. Bölümde; Asya'nın Turgay'la olan yakınlaşması Volkan'ı çıldırtıyor!

Sadakatsiz 10. bölümde; Derin ve kızını alıp aynı çiftliğe giden Volkan, sanki Asya onun gittiği yere gelmişçesine "O herifi bilerek gözüme sokuyorsun değil mi? Önce partide, sonra burada.." der. Asya ise "Senin peşinden buraya gelen ben değilim" cevabını verir.

Asya'nın, Volkan'ın kendisini kıskandığını ima etmesi üzerine Volkan inkar eder. Tam o sırada Derin kapıda belirir.

Volkan, Asya'yı kıskanmadığını söylese de gerçekte bunun böyle olmadığı ortadadır. Volkan, Asya'nın bir başkasıyla yakınlaşmasına ne tepki verecek?

İkisinin tartıştığı sırada Derin'in onları görmesiyle Volkan ne yapacağını şaşırır. Derin, şimdiden Tekirdağ'a döndüklerine pişman olmuştur.

Volkan'ın yıllar sonra geri dönmesi ve Asya'da olan değişimleri görmesi Volkan'ı oldukça öfkelendirir. Asya ve Volkan'ı yan yana gören Derin şimdi ne yapacak? Asya'yı neler bekliyor?

Sadakatsiz 10.bölümde; Volkan, Asya'yı kışkırtmaya devam ediyor. Bu defa da Asya'nın çalıştığı hastaneye sahte beyaz güller ve bir fotoğraf gönderen Volkan, amacına ulaşıyor. Asya, Volkan'ın notunu görüyor ve onun beyaz gül göndermesinin altında bir anlam arıyor. Bu duruma sessiz kalmayarak doğru Derin'in evine gidiyor. Volkan'ın ona çiçek gönderdiğini söylüyor. Derin ise aslında bu duruma bozuluyor ama belli etmemek için yine Asya'yı küçümser şekilde konuşmaya başlıyor. Derin, bu harekete ne tepki verecek?

Sadakatsiz 16 Aralık Çarşamba yayınlanan yeni bölümde camlarına atılan taşla çok korkan Ali, babasını arıyor. Asya, eve Volkan'ın gelmesinden rahatsız oluyor. Volkan ise oğlunu düşünerek duruma el atıyor ve camı idareten kapatmak istiyor. Asya, ona ihtiyaçları olmadığını söylese de Volkan boş durmuyor.

Ali'ye bu gece onun yanında kalmak isteyip istemediğini soruyor. Ali ise annesinin yalnız kalmasını istemediği için Volkan'dan onların yanında kalmasını istiyor. Peki şimdi ne olacak? Derin, Volkan ve Asya'nın aynı evde kalmasına ne tepki verecek?

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'da Kanal D'de!

Dizinin bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Sadakatsiz 11. bölüm fragmanında Asya, saldırıya uğruyor.

Asya, Volkan'ın kendine karşı kötü bir şey yapmayı planladığının haberini alır. Ancak çok gecikmeden evine giren maskeli biri tarafından saldırıya uğrar. Asya'nın evine gizlice girip saldıran kişi kim? Asya kurtulacak mı?

SADAKATSİZ 11. BÖLÜM ÖNİZLEME


Cansu Dere'den yürekleri fetheden bağış!