26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Sadakatsiz 4. bölüm izle!

Sadakatsiz dizisi 4. bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi. Sadakatsiz 4. bölüme Asya'nın Volkan ve Derin'i beraber görmesi damga vurdu. İçinde fırtınalar kopan Asya, hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalışsa da içi kan ağlar. Bir ailenin dağılışını anlatan dizinin başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Özge Özder rol alıyor. Gözleriyle ihanete şahit olan Asya'nın yaşadıkları izleyenleri derinden etkiledi. İşte kaçıranlar için Sadakatsiz 4. bölüm izleme linki.

29 Ekim 2020 Perşembe 00:28 - Güncelleme:
Sadakatsiz 4. bölüm izle!

BBC Studios'un Doctor Foster isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım ve Mednova'nın üstlendiği Sadakatsiz dizisi 28 Ekim Çarşamba akşamı 4. bölümüyle ekrana geldi. Sadakatsiz 4. bölümde eşi Asya'yı aldatan Volkan'ın ne yardan ne serden geçmemesi başına daha büyük dert açacaktır. Asya ise ailesini bu yıkımdan enkaz almadan kurtarabilmenin derdindedir. Gözleriyle ihanete şahit olan Asya'nın yaşadıkları izleyenleri derinden etkiledi. İşte kaçıranlar için Sadakatsiz 4.bölüm full izleme linki.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in başrollerde oynadığı Sadakatsiz'in son bölümü izleyiciyi ekran başına kilitledi. Yayınlanan son bölümde Volkan'ın annesi vefat etti. Asya ise kocasının ihanetine şahit oldu. Sadakatsiz'deki sahne sosyal medyanın da gündeminde yer aldı. İşte Sadakatsiz 4. bölüm...

SADAKATSİZ 4. BÖLÜM İZLE KANAL D

SADAKATSİZ 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sadakatsiz 4. bölümde Volkan'dan boşanmak için delil toplamaya çalışan Asya, beklenmedik olayların içinde kalıyor. Yaşadığı ihanetin ağırlığı altında ezilse de bunu belli etmeden hayatına devam etmek zorunda olduğunu anlıyor. Oğlu Ali'nin bu durumdan en çok etkilenen kişi olacak olması da Asya'yı ayrıca yaralıyor.

Öte yandan intikam planları da yapan Asya, yavaş yavaş harekete geçmeye başlıyor.

SADAKATSİZ 5. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

SADAKATSİZ 5. BÖLÜM 2. FRAGMANI


Asya, kayınvalidesi Saliha’nın yanından evine döndüğünde, kendini oğlu Ali ile beklenmedik bir konuşmanın içinde bulur. Ertesi gün aldıkları bir haber ise, Asya ile Volkan’ı derinden sarsar ve Asya’nın yeni bir karar almasına sebep olur. Bu yeni kararın sonunda tanık olduğu şey ise, Asya’nın gözünü karartacak, gizemli ve sert bir oyunun başlangıcı olacaktır.

Sadakatsiz 5.bölüm yayınlandı! Sadakatsiz 5. bölüm izle!

Asya, Derin’in hamile olduğunu öğrenen Volkan’ın yapacağı seçimi merak eder. Volkan ya Derin’le olacak, bebeğin sorumluluğunu üstlenecektir ya da kendisini ve oğlunu seçecektir. Öte yandan Derin, Volkan’ın kendisini oyaladığını düşünmektedir ve ondan net bir cevap ister. İki kadın arasında sıkışıp kalan Volkan’ın seçimi, herkesin hayatını etkileyecektir.

SADAKATSİZ DİZİSİ KONUSU

Doktor Asya (Cansu Dere),kocası Volkan (Caner Cindoruk) ve oğulları Ali (Alp Akar) ile huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmektedir. Bu durum, kocasının genç bir kadınla birkaç aydır ilişkisi olduğunu öğrenince değişir. Asya evliliğini kurtarmak ya da sadakatsiz kocasından intikam almak arasında tercih yapmalıdır.