26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Sefirin Kızı 27. bölüm full izle! Sefirin Kızı son bölüm izle Puhu Tv!

Star Tv ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı son bölümü dün akşam izleyici karşısına çıktı. Sefirin Kızı son 27. bölümde Nare ve Sancar, Gediz'in ihanetiyle sarsılırlar ama bu ihanetin acısını yaşayamadan yeni bir imtihanla karşılaşırlar. Sancar'ın omurgasındaki kırık, onu bir daha yürüyememe ihtimaliyle yüz yüze bırakır. Sefirin Kızı 27. son bölüm full izleme linki kaçıranlar için haberimizde yer alıyor. Sefirin Kızı 27. bölüm izle Puhu Tv

10 Kasım 2020 Salı 00:30 - Güncelleme:
Sefirin Kızı 27. bölüm full izle! Sefirin Kızı son bölüm izle Puhu Tv!

Serfirin Kızı 27. bölüm izleyenleri derinden etkiledi. Sefirin Kızı son bölümüyle pazartesi akşamı ekrana geldi. Sefirin Kızı 27. bölüm izleyenlere yine heyecanlı anlar yaşattı. Sefirin Kızı son bölümünde Sancar, uçurumdan düştükten sonra bacaklarını hissetmez ve Akın'ın kardeşi doktor olarak Sancar'ın ameliyatına girmek üzere hastaneye gelir. Akın'ın kardeşi Sahra'nın gelişi olayları nasıl etkileyecek? Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da ekrana geldi. Sefirin Kızı 27. bölüm izleme linki haberimizde yer alıyor. Sefirin Kızı 27. bölüm full izle Puhu Tv!

Sefirin Kızı 27. bölümüyle Star Tv ekranlarında izleyici ile buluştu. Büyük beğeni toplayan dizi konusu ile dikkat çekiyor. Nare, kızı Melek'in velayetini alıp memleketten gitmeye karar verir. Sancar'ın baba olmaya hazırlandığı bu memlekette, artık ne Nare ne Melek için yer yoktur. Kavruk'un düğününde uyurken nefes alamayan Melek hastaneye kaldırılır. Sefirin Kızı 27. bölümü Puhu Tv'den veya Star Tv'den izlemek isteyenler aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirler.

SEFİRİN KIZI 27. BÖLÜM FULL İZLE STAR TV

SEFİRİN KIZI SON BÖLÜM İZLE PUHU TV

SEFİRİN KIZI 28. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SEFİRİN KIZI 27. BÖLÜM ÖZETİ

Önce ölümün sonra tutsaklığın imtihanından geçen Nare ve Sancar, Gediz’in ihanetiyle sarsılırlar ama bu ihanetin acısını yaşayamadan yeni bir imtihanla karşılaşırlar. Sancar’ın omurgasındaki kırık, onu bir daha yürüyememe ihtimaliyle yüz yüze bırakır. Sevdalıları, birbirlerine çok sıkı tutunmalarını gerektiren yeni bir savaş beklemektedir. 

İki sevdalı bu yolu da elele yürüyebilecek midir? Yarıcının oğlu Alacakuş’un önünde diz çökmeden önce ayağa kalkmayı başarabilecek midir?

Gediz, inandığı yolda herkesi ezip geçerek ilerlemektedir. Bir yandan yok etmeye çalıştığı eski sadıcını bir yandan ameliyat kapılarında bekleyerek. Gediz aldığı tedaviler sonucunda yürümeye başlar ve Nare'ye hiç beklemediği bir anda evlenme teklifi eder.

Akın’ın kardeşi Sahra, çok başka bir nedenle geldiği bu şehirde, abisinin ölmüş olabileceği gerçeğiyle karşı karşıya kalır ve çok sarsılır. Ama daha biraz önce abisi ona konum atmıştır! Abisi gerçekten öldüyse ona bu mesajları atan kimdir?

Sefirin Kızı 28. son bölüm izle!

Sefirin Kızı 29. bölüm izle!

SEFİRİN KIZI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sancar Alacakuş'u serbest bırakmıştır, Alacakuş da yavrusunu alıp uçacaktır ama bunu yavru kuşa nasıl anlatacaklardır? Nare ve Sancar kendi acılarını bir kenara koyup kızlarına bu ayrılığı anlatmanın bir yolunu bulmaya çalışırlar ama Nare veda zamanı yaklaştıkça dağılır.

Başrollerinde Neslihan Atagül, Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Doğukan Polat ve Hivda Zizan Alp gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni bölümleri her Pazartesi Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Bir yanda kızını babasından ayırmak, bir yanda yine köksüz kalmak, bir yanda da affedememek. Ne ayrılabilir ne kavuşabilir; bir arafta kanayıp durur.

Sancar ise sevdasını ve kızını uğurlar, bütün hesaplarını kapatır ve uçuruma çıkar ama kader, onlar için destanı baştan yazmaktadır. Bu sefer Alaca'nın değil, efesinin yere çakılacağı bir destan.

SEFİRİN KIZI DİZİSİNİN KONUSU

Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar, daha çocuk yaştayken Bodrum’a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare’ye sevdalanır.

Bu iki zıt çocuk, birbirlerini çok severler, sevdaları için yıllarca mücadele ederler. Sonunda kız oğlana kaçar ama tam kavuştukları gece Nare birden ortadan kaybolur. Bir daha onu gören olmaz.

Kimi der denize düştü öldü, kimi der sefir kızı ya Avrupa’ya kaçtı. Bir aşık da onlara türkü yakar, der ki sefirin kızı alaca kuş oldu uçtu. Böylece Nare ve Sancar’ın mutsuz hikayesi bir destana dönüşür.

Bir düğün gecesinde ortadan kaybolan sefirin kızı, tam dokuz yıl sonra, başka bir düğün gecesinde ortaya çıkıverir. Üstelik bu düğün, Sancar’ın düğünüdür ve ona kızını getirmiştir.

SEFİRİN KIZI DİZİSİ OYUNCULARI

Engin Akyürek/ Sancar Efeoğlu

Neslihan Atagül/Nare Çelebi

Uraz Kaygılaroğlu/ Gediz Işıklı

Erdal Küçükkömürcü/ Güven Çelebi

Doğukan Polat/ Yahya Efeoğlu

Hivda Zizan/ Alp Elvan Efeoğlu

Özlem Çakar Yalçınkaya/Refika Işıklı

Erhan Alpay/Akın Vardalı

Gonca Cilasun/ Halise Efeoğlu

Tülin Yazkan/Menekşe Efeoğlu

Esra Kızıldoğan/ Müge Işıklı

Cemre Öktem/ Zehra Efeoğlu

Edip Tepeli/ Kavruk Ömer