25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Sen Çal Kapımı 10. bölüm izle! Sen Çal Kapımı 10. bölüm yayınlandı

Sen Çal Kapımı 10. bölümüyle FOX TV ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Büyük beğeni toplayan dizi konusu ile dikkat çekiyor. Sen Çal Kapımı 10. bölümde yaşananlar sonrası yeni bölüm fragmanı merakla beklenmeye başladı. Peki Sen Çal Kapımı 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Çal Kapımı 10. bölüm izle!

17 Eylül 2020 Perşembe 09:31 - Güncelleme:
Sen Çal Kapımı 10. bölüm izle! Sen Çal Kapımı 10. bölüm yayınlandı

Sen Çal Kapımı 10. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Son zamanlarda en dikkat çeken dizilerden biri olan Sen Çal Kapımı 10. bölümüyle oldukça heyecanlı gelişmeleri geride bıraktı. Başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in paylaştığı dizinin son bölümünde Selin ve Ferit'in evlenme kararı Serkan ve Eda'yı altüst etti. Diziyi kaçıranlar Sen Çal Kapımı 10. bölümü izlemek için arayış içine girdi. İşte büyük bir merakla beklenen yeni bölüm fragmanı...

FOX TV'nin kısa sürede büyük bir hayran kitlesine kavuşan dizisi Sen Çal Kapımı dizisi 10. yeni bölümüyle izleyicisine oldukça heyecanlı anlar yaşattı. Bölümün bitmesinini ardından yeni bölüm fragmanı da ekranlara geldi. Sen Çal Kapımı 10. bölüm izlemek için haberimizdeki linke tıklayabilirsiniz.

SEN ÇAL KAPIMI 10. BÖLÜM İZLE!

SEN ÇAL KAPIMI 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


SEN ÇAL KAPIMI 10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Selin ve Ferit’in evlenme kararı Serkan ve Eda’yı altüst ediyor. Ferit, holding işlerine de karışmaya başladı. Serkan, Ferit’i bir an önce saf dışı bırakmaya çalışıyor. Eda “Biz de evlenmeye karar verdik” yalanını uydurunca, dörtlü sık sık birlikte vakit geçirmeye başlıyor.

Ayfer ve Aydan tarafında ise evlilik haberiyle çeşitli sinir krizleri geçiriliyor. Serkan’ın asıl derdi Eda’nın hayatından çıkmaması. Ama Eda’nın onu sevmediğinden emin. Eda ise Serkan’ın Selin evlendiği için üzüldüğünü sanıyor. Bu arada Ferit, holdinge bütün dengeleri bozacak bir ortak getiriyor.

SEN ÇAL KAPIMI OYUNCULARI KİMLER?

Kerem Bürsin/Serkan BolatHande Erçel/Eda YıldızElçin Afacan/Melek YücelMelisa Döngel/Ceren BaşarSitare Akbaş/Figen YıldırımAnıl İlter/Engin SezginEvrim Doğan/Ayfer Yıldızİsmail Ege Şaşmaz/ Kaan KaradağNeslihan/ Yeldan Aydan BolatBige Önal/Selin AtakanÇağrı Çıtanak/Ferit ŞimşekAlican Aytekin/Seyfi Çiçek

Sen çal kapımı son bölüm yayınlandı! Sen Çal Kapımı 11. bölüm full izle

Sen Çal Kapımı 13. bölüm izle (tek parça)