29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Senden Daha Güzel 11. Bölüm izle tek parça! Senden Daha Güzel 11. Bölüm full izle!

Senden Daha Güzel 11. Bölüm izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Cemre Baysel ve Burak Çelik'in paylaştığı FOX TV'de yayınlanan Senden Daha Güzel dizisinin 11. bölümünde Sevda'nın gelişinin yankıları ise devam eder. Efsun gerçeği öğrenince ne olacak? Yeni bölümde neler yaşanacak? Senden Daha Güzel 11. Bölüm izle full HD tek parça!

23 Ağustos 2022 Salı 20:47 - Güncelleme:
Senden Daha Güzel 11. Bölüm izle tek parça! Senden Daha Güzel 11. Bölüm full izle!

Senden Daha Güzel 11. bölümüyle izleyenlere romantik ve hüzünlü anlar yaşattı. FOX TV'de yayınlanan dizinin yeni bölümünde Efsun, Binnur ile birlikte Emir ve Sevda arasındaki ilişkiyi anlamak için kolları sıvar. Efsun Emir'in evli olduğunu öğrenecek mi? Senden Daha Güzel 11. Bölüm izleme linki haberimizde yer alıyor. Senden Daha Güzel 11. Bölüm full izle tek parça!

SENDEN DAHA GÜZEL 11. BÖLÜM FULL İZLE!

Senden Daha Güzel, her hafta Salı akşamı FOX TV'de...

Yeni bölümde işler çığrından çıkıyor... Senden Daha Güzel 11. bölümde Efsun, Sevda'nın hastalığını öğrenir. Efsun Emir'den vazgeçecek mi?

Senden Daha Güzel 12. bölüm fragmanı yayınlandı! Efsun gerçeği öğreniyor!

SENDEN DAHA GÜZEL 11. BÖLÜM ÖZETİ

Senden Daha Güzel dizisinin 11. bölümünde Pervin'in Efsun'a sürprizi klinikteki güç dengelerini değiştirir. Sevda'nın gelişinin yankıları ise devam eder.

Sevda'nın hastalığı Emir'in Sevda'ya olan düşkünlüğünü iyice artırmaktadır.

Efsun, Binnur ile birlikte Emir ve Sevda arasındaki ilişkiyi anlamak için kolları sıvar. Burcu'nun yeni işi ise hem klinikteki tüm ekibi hem de Cem'in başını derde sokacaktır.

SENDEN DAHA GÜZEL KONUSU

İstanbul'un en büyük estetik kliniğinin sahibi olan annesi, Efsun'dan klinikte çalışmasını ister ve bunun için onu zorlar. Bütün bunlar yetmiyor gibi, şoför sandığı Emir aslında annesinin ortağı Kaya Bey'in oğludur.

Yakışıklı, karizmatik bir cerrah olan Emir, Efsun'un kliniği elinden almaya geldiğini sanıp Efsun ile mücadeleye girişir. Üstelik iki genç şirkete ait lojmanda komşudurlar...

SENDEN DAHA GÜZEL OYUNCULARI

Cemre Baysel, Burak Çelik, Ebru Cündübeyoğlu, Sevinç Erbulak, Berat Yenilmez, Cihan Ercan, Gözde Kaya, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Merve Şen

Seversin 13. bölüm full izle!